Alltrans BVBA

Contactgegevens Alltrans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alltrans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alltrans BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Robert Molsstraat 47-49,2018, België

Telefoon (phone): 03 238 03 19 03 238 03 19

Fax (fax): 03 237 07 64 03 237 07 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alltrans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alltrans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alltrans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alltrans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alltrans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alltrans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alltrans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alltrans BVBA
Products information Alltrans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03548278808
Ondernemingsnummer: 7537139892
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alltrans BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alltrans BVBA
(Get full report from official database of BE for Alltrans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alltrans BVBA
Addition kinds of activities for Alltrans BVBA

3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
922399. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
20479902. Hondenvoer | Dog food
35110000. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
50910702. kano's | Canoes
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec

Werken bij Alltrans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alltrans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alltrans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alltrans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

 • Hotelreceptionist (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

 • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

 • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: URTALENT

  Type: Studentenjob

  Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

 • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

 • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

 • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

 • kelners (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: GRAND CAFE

  Type: Werfreserve

  Bediening

 • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Flexijob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van Alltrans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alltrans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alltrans BVBA. Laat een reactie achter voor Alltrans BVBA. Alltrans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alltrans BVBA. Leave a respond for Alltrans BVBA. Alltrans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alltrans BVBA op de google maps. Adres en contacten Alltrans BVBA
Location of Alltrans BVBA on the google maps. Address and contacts of Alltrans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alltrans BVBA Alltrans BVBA: DCS-Coppens NV | Rotolux NV | Hellings Transport NV | Lines Broadcast Systems NV | HUYGENS, CHRISTOPHE

Other related companies as Alltrans BVBA: DCS-Coppens NV | Rotolux NV | Hellings Transport NV | Lines Broadcast Systems NV | HUYGENS, CHRISTOPHE

Alltrans BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Alltrans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03548278808. Het bedrijf Alltrans BVBA bevindt zich op het adres: Robert Molsstraat 47-49,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alltrans BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alltrans BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alltrans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alltrans BVBA, openstaande posities, locatie van Alltrans BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alltrans BVBA is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Alltrans BVBA, company assigned to the tax number BE03548278808. The company Alltrans BVBA is located at the address: Robert Molsstraat 47-49,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alltrans BVBA were not found.
The main activity of Alltrans BVBA is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alltrans BVBA is not available. You also can look at reviews of Alltrans BVBA, open positions, location of Alltrans BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alltrans BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alltrans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alltrans BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alltrans BVBA, employees, financial statistics.