DCS-Coppens NV

Contactgegevens DCS-Coppens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DCS-Coppens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DCS-Coppens NV

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Koning Leopoldlaan 20D,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 94 29 050 71 94 29

Fax (fax): 050 71 94 40 050 71 94 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DCS-Coppens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DCS-Coppens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DCS-Coppens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DCS-Coppens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DCS-Coppens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DCS-Coppens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DCS-Coppens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DCS-Coppens NV
Products information DCS-Coppens NV

BTW identificatienummer (tax): BE06512664794
Ondernemingsnummer: 3401062011
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DCS-Coppens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DCS-Coppens NV
(Get full report from official database of BE for DCS-Coppens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DCS-Coppens NV
Addition kinds of activities for DCS-Coppens NV

07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
24999900. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
50520102. Goud erts | Gold ore

Werken bij DCS-Coppens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DCS-Coppens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DCS-Coppens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DCS-Coppens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van DCS-Coppens NV in sociale netwerken
Look for responds of DCS-Coppens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DCS-Coppens NV. Laat een reactie achter voor DCS-Coppens NV. DCS-Coppens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DCS-Coppens NV. Leave a respond for DCS-Coppens NV. DCS-Coppens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DCS-Coppens NV op de google maps. Adres en contacten DCS-Coppens NV
Location of DCS-Coppens NV on the google maps. Address and contacts of DCS-Coppens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DCS-Coppens NV DCS-Coppens NV: EURABEL-TURBEL | CGGZ Brussel VZW | Aussie Tours | MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL | PROMO INSUR BVBA

Other related companies as DCS-Coppens NV: EURABEL-TURBEL | CGGZ Brussel VZW | Aussie Tours | MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL | PROMO INSUR BVBA

DCS-Coppens NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is DCS-Coppens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512664794. Het bedrijf DCS-Coppens NV bevindt zich op het adres: Koning Leopoldlaan 20D,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DCS-Coppens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DCS-Coppens NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DCS-Coppens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DCS-Coppens NV, openstaande posities, locatie van DCS-Coppens NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DCS-Coppens NV is a company, that was registered 2014 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is DCS-Coppens NV, company assigned to the tax number BE06512664794. The company DCS-Coppens NV is located at the address: Koning Leopoldlaan 20D,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DCS-Coppens NV were not found.
The main activity of DCS-Coppens NV is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DCS-Coppens NV is not available. You also can look at reviews of DCS-Coppens NV, open positions, location of DCS-Coppens NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DCS-Coppens NV, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DCS-Coppens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DCS-Coppens NV, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DCS-Coppens NV, employees, financial statistics.