MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL
Private companiesChemicals and Allied Products • MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL

Contactgegevens MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL

Regio (region): Tubize, België

Adres (address): Rue Papleux 7,1480, België

Telefoon (phone): 02 366 02 40; 02 390 09 19; 0475 62 79 26 02 366 02 40; 02 390 09 19; 0475 62 79 26

Fax (fax): 02 366 02 40; 02 390 09 19 02 366 02 40; 02 390 09 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL
Products information MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06075408935
Ondernemingsnummer: 5925720214
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL
Addition kinds of activities for MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL

32510106. Slumped brick | Slumped brick
33550000. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. Laat een reactie achter voor MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. Leave a respond for MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL. MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL
Location of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: l & d service BVBA | Piet Carrein nv | TVH FORKLIFT PARTS NV | CLAES MARC SIGAREN | I.S.S.A. BVBA

Other related companies as MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL: l & d service BVBA | Piet Carrein nv | TVH FORKLIFT PARTS NV | CLAES MARC SIGAREN | I.S.S.A. BVBA

MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Tubize, België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075408935. Het bedrijf MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Papleux 7,1480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, openstaande posities, locatie van MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is a company, that was registered 2005 in Tubize region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, company assigned to the tax number BE06075408935. The company MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is located at the address: Rue Papleux 7,1480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL were not found.
The main activity of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, open positions, location of MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, Tubize: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, Tubize: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE Christian PEREMANS SPRL, employees, financial statistics.