HUYGENS, CHRISTOPHE

Contactgegevens HUYGENS, CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYGENS, CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYGENS, CHRISTOPHE

Regio (region): HERENT VBT 3020 - BE, België

Adres (address): Hof Ter Eikenlaan 10, België

Telefoon (phone): +32 16 20 34 90 +32 16 20 34 90

Fax (fax): +32 (68) 334-83-91 +32 (68) 334-83-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYGENS, CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYGENS, CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYGENS, CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYGENS, CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYGENS, CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYGENS, CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYGENS, CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYGENS, CHRISTOPHE
Products information HUYGENS, CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE02882781982
Ondernemingsnummer: 8032897949
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HUYGENS, CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYGENS, CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for HUYGENS, CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYGENS, CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for HUYGENS, CHRISTOPHE

13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
57229903. Naaimachines | Sewing machines
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting

Werken bij HUYGENS, CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYGENS, CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYGENS, CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYGENS, CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van HUYGENS, CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of HUYGENS, CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYGENS, CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor HUYGENS, CHRISTOPHE. HUYGENS, CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYGENS, CHRISTOPHE. Leave a respond for HUYGENS, CHRISTOPHE. HUYGENS, CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYGENS, CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten HUYGENS, CHRISTOPHE
Location of HUYGENS, CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of HUYGENS, CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYGENS, CHRISTOPHE HUYGENS, CHRISTOPHE: DUVIVIER-LECLERCQ | FOOD LOGISTICS | ECR N.V. | Yernaux Belgium S.P.R.L. | Cuisines Georges

Other related companies as HUYGENS, CHRISTOPHE: DUVIVIER-LECLERCQ | FOOD LOGISTICS | ECR N.V. | Yernaux Belgium S.P.R.L. | Cuisines Georges

HUYGENS, CHRISTOPHE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio HERENT VBT 3020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYGENS, CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02882781982. Het bedrijf HUYGENS, CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: Hof Ter Eikenlaan 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HUYGENS, CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUYGENS, CHRISTOPHE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYGENS, CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYGENS, CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van HUYGENS, CHRISTOPHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HUYGENS, CHRISTOPHE is a company, that was registered 1987 in HERENT VBT 3020 - BE region, Belgium. Full name of company is HUYGENS, CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE02882781982. The company HUYGENS, CHRISTOPHE is located at the address: Hof Ter Eikenlaan 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HUYGENS, CHRISTOPHE were not found.
The main activity of HUYGENS, CHRISTOPHE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYGENS, CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of HUYGENS, CHRISTOPHE, open positions, location of HUYGENS, CHRISTOPHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYGENS, CHRISTOPHE, HERENT VBT 3020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYGENS, CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYGENS, CHRISTOPHE, HERENT VBT 3020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYGENS, CHRISTOPHE, employees, financial statistics.