FOOD LOGISTICS

Contactgegevens FOOD LOGISTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOOD LOGISTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOOD LOGISTICS

Regio (region): Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Adres (address): Hoogveld 89,9200, België

Telefoon (phone): 052 22 47 99 052 22 47 99

Fax (fax): 052 22 37 39 052 22 37 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOOD LOGISTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOOD LOGISTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOOD LOGISTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOOD LOGISTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOOD LOGISTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOOD LOGISTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOOD LOGISTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOOD LOGISTICS
Products information FOOD LOGISTICS

BTW identificatienummer (tax): BE02122802734
Ondernemingsnummer: 2923431396
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FOOD LOGISTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOOD LOGISTICS
(Get full report from official database of BE for FOOD LOGISTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOOD LOGISTICS
Addition kinds of activities for FOOD LOGISTICS

279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
38250313. Meter, vermogensfactor en fasehoek | Meters, power factor and phase angle
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
91990404. Overheid, lokale overheid | General government, local government
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij FOOD LOGISTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOOD LOGISTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOOD LOGISTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOOD LOGISTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FOOD LOGISTICS in sociale netwerken
Look for responds of FOOD LOGISTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOOD LOGISTICS. Laat een reactie achter voor FOOD LOGISTICS. FOOD LOGISTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOOD LOGISTICS. Leave a respond for FOOD LOGISTICS. FOOD LOGISTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOOD LOGISTICS op de google maps. Adres en contacten FOOD LOGISTICS
Location of FOOD LOGISTICS on the google maps. Address and contacts of FOOD LOGISTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOOD LOGISTICS FOOD LOGISTICS: GUISSET ANDRE | Bullman Antwerp NV | Coucke P | Hanwel Belgium N.V. | GT Services

Other related companies as FOOD LOGISTICS: GUISSET ANDRE | Bullman Antwerp NV | Coucke P | Hanwel Belgium N.V. | GT Services

FOOD LOGISTICS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België. De volledige naam van het bedrijf is FOOD LOGISTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02122802734. Het bedrijf FOOD LOGISTICS bevindt zich op het adres: Hoogveld 89,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FOOD LOGISTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOOD LOGISTICS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOOD LOGISTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOOD LOGISTICS, openstaande posities, locatie van FOOD LOGISTICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOOD LOGISTICS is a company, that was registered 1989 in Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde) region, Belgium. Full name of company is FOOD LOGISTICS, company assigned to the tax number BE02122802734. The company FOOD LOGISTICS is located at the address: Hoogveld 89,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FOOD LOGISTICS were not found.
The main activity of FOOD LOGISTICS is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FOOD LOGISTICS is not available. You also can look at reviews of FOOD LOGISTICS, open positions, location of FOOD LOGISTICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOOD LOGISTICS, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOOD LOGISTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOOD LOGISTICS, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOOD LOGISTICS, employees, financial statistics.