VVV Lanaken

Contactgegevens VVV Lanaken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVV Lanaken: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVV Lanaken

Regio (region): Lanaken, België

Adres (address): Koning Albertlaan 110,3620, België

Telefoon (phone): 089 72 24 67 089 72 24 67

Fax (fax): 089 72 25 30 089 72 25 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVV Lanaken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVV Lanaken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVV Lanaken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVV Lanaken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVV Lanaken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVV Lanaken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVV Lanaken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVV Lanaken
Products information VVV Lanaken

BTW identificatienummer (tax): BE07888427734
Ondernemingsnummer: 9251556396
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VVV Lanaken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVV Lanaken
(Get full report from official database of BE for VVV Lanaken)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVV Lanaken
Addition kinds of activities for VVV Lanaken

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
5431. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
38290204. Ceilometers | Ceilometers
38410209. Optometers | Optometers
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij VVV Lanaken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVV Lanaken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVV Lanaken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVV Lanaken. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

 • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

 • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

 • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

  Type: Studentenjob

  Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

 • Swapper België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

 • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

 • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van VVV Lanaken in sociale netwerken
Look for responds of VVV Lanaken in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVV Lanaken. Laat een reactie achter voor VVV Lanaken. VVV Lanaken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVV Lanaken. Leave a respond for VVV Lanaken. VVV Lanaken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVV Lanaken op de google maps. Adres en contacten VVV Lanaken
Location of VVV Lanaken on the google maps. Address and contacts of VVV Lanaken

Andere gerelateerde bedrijven als come VVV Lanaken VVV Lanaken: Denoyel BVBA | Axa Investment Managers Benelux SA | Dorint Hotel Brussels SA | Bulik Jan BVBA | Provalve sa

Other related companies as VVV Lanaken: Denoyel BVBA | Axa Investment Managers Benelux SA | Dorint Hotel Brussels SA | Bulik Jan BVBA | Provalve sa

VVV Lanaken is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Lanaken, België. De volledige naam van het bedrijf is VVV Lanaken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07888427734. Het bedrijf VVV Lanaken bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 110,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VVV Lanaken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VVV Lanaken is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVV Lanaken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVV Lanaken, openstaande posities, locatie van VVV Lanaken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VVV Lanaken is a company, that was registered 2004 in Lanaken region, Belgium. Full name of company is VVV Lanaken, company assigned to the tax number BE07888427734. The company VVV Lanaken is located at the address: Koning Albertlaan 110,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VVV Lanaken were not found.
The main activity of VVV Lanaken is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VVV Lanaken is not available. You also can look at reviews of VVV Lanaken, open positions, location of VVV Lanaken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVV Lanaken, Lanaken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVV Lanaken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVV Lanaken, Lanaken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVV Lanaken, employees, financial statistics.