Axa Investment Managers Benelux SA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Axa Investment Managers Benelux SA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Axa Investment Managers Benelux SA

Contactgegevens Axa Investment Managers Benelux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axa Investment Managers Benelux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axa Investment Managers Benelux SA

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Vorstlaan 36,1170, België

Telefoon (phone): 02 679 63 50 02 679 63 50

Fax (fax): 02 679 63 99 02 679 63 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axa Investment Managers Benelux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axa Investment Managers Benelux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axa Investment Managers Benelux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axa Investment Managers Benelux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axa Investment Managers Benelux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axa Investment Managers Benelux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axa Investment Managers Benelux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axa Investment Managers Benelux SA
Products information Axa Investment Managers Benelux SA

BTW identificatienummer (tax): BE06362426757
Ondernemingsnummer: 3906707763
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Axa Investment Managers Benelux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axa Investment Managers Benelux SA
(Get full report from official database of BE for Axa Investment Managers Benelux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axa Investment Managers Benelux SA
Addition kinds of activities for Axa Investment Managers Benelux SA

013900. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
30691504. Grommets, rubber | Grommets, rubber
32319904. Glasplaat gebogen: gemaakt van gekochte glas | Glass sheet bent: made from purchased glass
33129907. Sinter, ijzer | Sinter, iron
47250000. Touroperators | Tour operators
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor

Werken bij Axa Investment Managers Benelux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axa Investment Managers Benelux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axa Investment Managers Benelux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axa Investment Managers Benelux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van Axa Investment Managers Benelux SA in sociale netwerken
Look for responds of Axa Investment Managers Benelux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axa Investment Managers Benelux SA. Laat een reactie achter voor Axa Investment Managers Benelux SA. Axa Investment Managers Benelux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axa Investment Managers Benelux SA. Leave a respond for Axa Investment Managers Benelux SA. Axa Investment Managers Benelux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axa Investment Managers Benelux SA op de google maps. Adres en contacten Axa Investment Managers Benelux SA
Location of Axa Investment Managers Benelux SA on the google maps. Address and contacts of Axa Investment Managers Benelux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Axa Investment Managers Benelux SA Axa Investment Managers Benelux SA: Garage André | Geramat | BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO | Ippon Sport SPRL | Delronche, Etienne

Other related companies as Axa Investment Managers Benelux SA: Garage André | Geramat | BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO | Ippon Sport SPRL | Delronche, Etienne

Axa Investment Managers Benelux SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Axa Investment Managers Benelux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06362426757. Het bedrijf Axa Investment Managers Benelux SA bevindt zich op het adres: Vorstlaan 36,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Axa Investment Managers Benelux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axa Investment Managers Benelux SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axa Investment Managers Benelux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axa Investment Managers Benelux SA, openstaande posities, locatie van Axa Investment Managers Benelux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axa Investment Managers Benelux SA is a company, that was registered 2018 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is Axa Investment Managers Benelux SA, company assigned to the tax number BE06362426757. The company Axa Investment Managers Benelux SA is located at the address: Vorstlaan 36,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Axa Investment Managers Benelux SA were not found.
The main activity of Axa Investment Managers Benelux SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Axa Investment Managers Benelux SA is not available. You also can look at reviews of Axa Investment Managers Benelux SA, open positions, location of Axa Investment Managers Benelux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axa Investment Managers Benelux SA, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axa Investment Managers Benelux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axa Investment Managers Benelux SA, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axa Investment Managers Benelux SA, employees, financial statistics.