Denoyel BVBA

Contactgegevens Denoyel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denoyel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denoyel BVBA

Regio (region): Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Adres (address): Elizabetlaan 270,8301, België

Telefoon (phone): 050 51 15 10 050 51 15 10

Fax (fax): 050 51 03 80 050 51 03 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denoyel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denoyel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denoyel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denoyel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denoyel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denoyel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denoyel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denoyel BVBA
Products information Denoyel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04643341064
Ondernemingsnummer: 9083740234
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Denoyel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denoyel BVBA
(Get full report from official database of BE for Denoyel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denoyel BVBA
Addition kinds of activities for Denoyel BVBA

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
35590203. Schuurmachines (looierij) | Scouring machines (tannery equipment)
36250103. Motorcontroles, elektrisch | Motor controls, electric
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air

Werken bij Denoyel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denoyel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denoyel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denoyel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Denoyel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Denoyel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denoyel BVBA. Laat een reactie achter voor Denoyel BVBA. Denoyel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denoyel BVBA. Leave a respond for Denoyel BVBA. Denoyel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denoyel BVBA op de google maps. Adres en contacten Denoyel BVBA
Location of Denoyel BVBA on the google maps. Address and contacts of Denoyel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Denoyel BVBA Denoyel BVBA: STAR SPRL | TERMINUS/MAZDA | THE COLOR CONNECTION | Botech BVBA | Amex International S.A.

Other related companies as Denoyel BVBA: STAR SPRL | TERMINUS/MAZDA | THE COLOR CONNECTION | Botech BVBA | Amex International S.A.

Denoyel BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België. De volledige naam van het bedrijf is Denoyel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04643341064. Het bedrijf Denoyel BVBA bevindt zich op het adres: Elizabetlaan 270,8301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Denoyel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denoyel BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denoyel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denoyel BVBA, openstaande posities, locatie van Denoyel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denoyel BVBA is a company, that was registered 2003 in Knokke-Heist (Heist-aan-Zee) region, Belgium. Full name of company is Denoyel BVBA, company assigned to the tax number BE04643341064. The company Denoyel BVBA is located at the address: Elizabetlaan 270,8301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Denoyel BVBA were not found.
The main activity of Denoyel BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Denoyel BVBA is not available. You also can look at reviews of Denoyel BVBA, open positions, location of Denoyel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denoyel BVBA, Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denoyel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denoyel BVBA, Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denoyel BVBA, employees, financial statistics.