THE COLOR CONNECTION

Contactgegevens THE COLOR CONNECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE COLOR CONNECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE COLOR CONNECTION

Regio (region): Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde), België

Adres (address): Tiensesteenweg 176,3380, België

Telefoon (phone): 0497 47 42 70 0497 47 42 70

Fax (fax): 016 63 58 80 016 63 58 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE COLOR CONNECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE COLOR CONNECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE COLOR CONNECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE COLOR CONNECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE COLOR CONNECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE COLOR CONNECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE COLOR CONNECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE COLOR CONNECTION
Products information THE COLOR CONNECTION

BTW identificatienummer (tax): BE09993408203
Ondernemingsnummer: 2479583740
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in THE COLOR CONNECTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE COLOR CONNECTION
(Get full report from official database of BE for THE COLOR CONNECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE COLOR CONNECTION
Addition kinds of activities for THE COLOR CONNECTION

02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
45810301. Luchthaven | Airport

Werken bij THE COLOR CONNECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE COLOR CONNECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE COLOR CONNECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE COLOR CONNECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

Zoek naar antwoorden van THE COLOR CONNECTION in sociale netwerken
Look for responds of THE COLOR CONNECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE COLOR CONNECTION. Laat een reactie achter voor THE COLOR CONNECTION. THE COLOR CONNECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE COLOR CONNECTION. Leave a respond for THE COLOR CONNECTION. THE COLOR CONNECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE COLOR CONNECTION op de google maps. Adres en contacten THE COLOR CONNECTION
Location of THE COLOR CONNECTION on the google maps. Address and contacts of THE COLOR CONNECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come THE COLOR CONNECTION THE COLOR CONNECTION: M.C. Machines NV | Grafom BVBA | PARKER-LONGIN SERVICES | I.S.F.C.E. | OESTER- EN KREEFTENPUT DEVRIENDT NV

Other related companies as THE COLOR CONNECTION: M.C. Machines NV | Grafom BVBA | PARKER-LONGIN SERVICES | I.S.F.C.E. | OESTER- EN KREEFTENPUT DEVRIENDT NV

THE COLOR CONNECTION is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde), België. De volledige naam van het bedrijf is THE COLOR CONNECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993408203. Het bedrijf THE COLOR CONNECTION bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 176,3380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in THE COLOR CONNECTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE COLOR CONNECTION is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE COLOR CONNECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE COLOR CONNECTION, openstaande posities, locatie van THE COLOR CONNECTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THE COLOR CONNECTION is a company, that was registered 2009 in Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde) region, Belgium. Full name of company is THE COLOR CONNECTION, company assigned to the tax number BE09993408203. The company THE COLOR CONNECTION is located at the address: Tiensesteenweg 176,3380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in THE COLOR CONNECTION were not found.
The main activity of THE COLOR CONNECTION is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THE COLOR CONNECTION is not available. You also can look at reviews of THE COLOR CONNECTION, open positions, location of THE COLOR CONNECTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE COLOR CONNECTION, Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE COLOR CONNECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE COLOR CONNECTION, Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE COLOR CONNECTION, employees, financial statistics.