STAR SPRL

Contactgegevens STAR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAR SPRL

Regio (region): Sombreffe, België

Adres (address): Chaussée de Nivelles 51,5140, België

Telefoon (phone): 071 85 16 46; 0475 56 68 11 071 85 16 46; 0475 56 68 11

Fax (fax): 071 85 24 19 071 85 24 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAR SPRL
Products information STAR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07617614746
Ondernemingsnummer: 6790069580
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STAR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAR SPRL
(Get full report from official database of BE for STAR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAR SPRL
Addition kinds of activities for STAR SPRL

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
50499906. Schoolspullen | School supplies
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment

Werken bij STAR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van STAR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of STAR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAR SPRL. Laat een reactie achter voor STAR SPRL. STAR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAR SPRL. Leave a respond for STAR SPRL. STAR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAR SPRL op de google maps. Adres en contacten STAR SPRL
Location of STAR SPRL on the google maps. Address and contacts of STAR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come STAR SPRL STAR SPRL: Van Gils André & Jan Keukens | Vandeborne BVBA | CLIMACENTER | Eddy Merckx Rijwielen N.V. | ALLEMAN, JAN

Other related companies as STAR SPRL: Van Gils André & Jan Keukens | Vandeborne BVBA | CLIMACENTER | Eddy Merckx Rijwielen N.V. | ALLEMAN, JAN

STAR SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sombreffe, België. De volledige naam van het bedrijf is STAR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07617614746. Het bedrijf STAR SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Nivelles 51,5140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STAR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAR SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAR SPRL, openstaande posities, locatie van STAR SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STAR SPRL is a company, that was registered 1999 in Sombreffe region, Belgium. Full name of company is STAR SPRL, company assigned to the tax number BE07617614746. The company STAR SPRL is located at the address: Chaussée de Nivelles 51,5140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STAR SPRL were not found.
The main activity of STAR SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STAR SPRL is not available. You also can look at reviews of STAR SPRL, open positions, location of STAR SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAR SPRL, Sombreffe: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAR SPRL, Sombreffe: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAR SPRL, employees, financial statistics.