ALLEMAN, JAN

Contactgegevens ALLEMAN, JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLEMAN, JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLEMAN, JAN

Regio (region): RUMST ANTWERPEN 2840 - BE, België

Adres (address): Kerkstraat 76, België

Telefoon (phone): 32 3 8440607 32 3 2890324 32 3 8440607 32 3 2890324

Fax (fax): +32 (63) 805-99-58 +32 (63) 805-99-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLEMAN, JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLEMAN, JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLEMAN, JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLEMAN, JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLEMAN, JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLEMAN, JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLEMAN, JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLEMAN, JAN
Products information ALLEMAN, JAN

BTW identificatienummer (tax): BE05045715332
Ondernemingsnummer: 1559478759
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALLEMAN, JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLEMAN, JAN
(Get full report from official database of BE for ALLEMAN, JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLEMAN, JAN
Addition kinds of activities for ALLEMAN, JAN

209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
20350208. Relishes, azijn | Relishes, vinegar
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
79990702. Schiettent | Shooting gallery
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij ALLEMAN, JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLEMAN, JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLEMAN, JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLEMAN, JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van ALLEMAN, JAN in sociale netwerken
Look for responds of ALLEMAN, JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLEMAN, JAN. Laat een reactie achter voor ALLEMAN, JAN. ALLEMAN, JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLEMAN, JAN. Leave a respond for ALLEMAN, JAN. ALLEMAN, JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLEMAN, JAN op de google maps. Adres en contacten ALLEMAN, JAN
Location of ALLEMAN, JAN on the google maps. Address and contacts of ALLEMAN, JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLEMAN, JAN ALLEMAN, JAN: KEUKENS VASCO NV | HUDEVAD BELGIUM SA | De Bruyn NV | Heremans BVBA | Souner Corp.

Other related companies as ALLEMAN, JAN: KEUKENS VASCO NV | HUDEVAD BELGIUM SA | De Bruyn NV | Heremans BVBA | Souner Corp.

ALLEMAN, JAN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio RUMST ANTWERPEN 2840 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLEMAN, JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045715332. Het bedrijf ALLEMAN, JAN bevindt zich op het adres: Kerkstraat 76. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALLEMAN, JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLEMAN, JAN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLEMAN, JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLEMAN, JAN, openstaande posities, locatie van ALLEMAN, JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALLEMAN, JAN is a company, that was registered 2000 in RUMST ANTWERPEN 2840 - BE region, Belgium. Full name of company is ALLEMAN, JAN, company assigned to the tax number BE05045715332. The company ALLEMAN, JAN is located at the address: Kerkstraat 76. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALLEMAN, JAN were not found.
The main activity of ALLEMAN, JAN is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLEMAN, JAN is not available. You also can look at reviews of ALLEMAN, JAN, open positions, location of ALLEMAN, JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLEMAN, JAN, RUMST ANTWERPEN 2840 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLEMAN, JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLEMAN, JAN, RUMST ANTWERPEN 2840 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLEMAN, JAN, employees, financial statistics.