KEUKENS VASCO NV

Contactgegevens KEUKENS VASCO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUKENS VASCO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUKENS VASCO NV

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Brasschaatsteenweg 290,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 63 96 03 666 63 96

Fax (fax): 03 666 42 98 03 666 42 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUKENS VASCO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUKENS VASCO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUKENS VASCO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUKENS VASCO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUKENS VASCO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUKENS VASCO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUKENS VASCO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUKENS VASCO NV
Products information KEUKENS VASCO NV

BTW identificatienummer (tax): BE09391082763
Ondernemingsnummer: 2746276855
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KEUKENS VASCO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUKENS VASCO NV
(Get full report from official database of BE for KEUKENS VASCO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUKENS VASCO NV
Addition kinds of activities for KEUKENS VASCO NV

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals

Werken bij KEUKENS VASCO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUKENS VASCO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUKENS VASCO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUKENS VASCO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

Zoek naar antwoorden van KEUKENS VASCO NV in sociale netwerken
Look for responds of KEUKENS VASCO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUKENS VASCO NV. Laat een reactie achter voor KEUKENS VASCO NV. KEUKENS VASCO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUKENS VASCO NV. Leave a respond for KEUKENS VASCO NV. KEUKENS VASCO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUKENS VASCO NV op de google maps. Adres en contacten KEUKENS VASCO NV
Location of KEUKENS VASCO NV on the google maps. Address and contacts of KEUKENS VASCO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUKENS VASCO NV KEUKENS VASCO NV: Demey F | De Jaegher NV | De Blauwe Hond NV | Polfliet-Bryssinck NV | Sintobin Frères B.V.B.A.

Other related companies as KEUKENS VASCO NV: Demey F | De Jaegher NV | De Blauwe Hond NV | Polfliet-Bryssinck NV | Sintobin Frères B.V.B.A.

KEUKENS VASCO NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUKENS VASCO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09391082763. Het bedrijf KEUKENS VASCO NV bevindt zich op het adres: Brasschaatsteenweg 290,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KEUKENS VASCO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEUKENS VASCO NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUKENS VASCO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUKENS VASCO NV, openstaande posities, locatie van KEUKENS VASCO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEUKENS VASCO NV is a company, that was registered 1995 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is KEUKENS VASCO NV, company assigned to the tax number BE09391082763. The company KEUKENS VASCO NV is located at the address: Brasschaatsteenweg 290,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KEUKENS VASCO NV were not found.
The main activity of KEUKENS VASCO NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUKENS VASCO NV is not available. You also can look at reviews of KEUKENS VASCO NV, open positions, location of KEUKENS VASCO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUKENS VASCO NV, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUKENS VASCO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUKENS VASCO NV, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUKENS VASCO NV, employees, financial statistics.