MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE
Private companiesMiscellaneous Retail • MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE

Contactgegevens MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE

Regio (region): Rochefort, België

Adres (address): Rue de Behogne 5,5580, België

Telefoon (phone): +32 (63) 867-70-57 +32 (63) 867-70-57

Fax (fax): +32 (16) 180-45-11 +32 (16) 180-45-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE
Products information MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE

BTW identificatienummer (tax): BE01488616943
Ondernemingsnummer: 9253479003
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE
(Get full report from official database of BE for MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE
Addition kinds of activities for MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE

0831. Bosproducten | Forest products
2084. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant textielsector (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

 • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Hays Wavre

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Gooik (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

 • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

 • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: VACO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. Laat een reactie achter voor MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. Leave a respond for MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE. MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE op de google maps. Adres en contacten MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE
Location of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE on the google maps. Address and contacts of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: Advocatenkantoor Verachtert-Haex | Eurogate International Forwarding Company (Belgium) | Waeyaert-Vermeersch NV | Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. | DEVILLE,PETRUS

Other related companies as MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE: Advocatenkantoor Verachtert-Haex | Eurogate International Forwarding Company (Belgium) | Waeyaert-Vermeersch NV | Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. | DEVILLE,PETRUS

MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Rochefort, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01488616943. Het bedrijf MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE bevindt zich op het adres: Rue de Behogne 5,5580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, openstaande posities, locatie van MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is a company, that was registered 1992 in Rochefort region, Belgium. Full name of company is MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, company assigned to the tax number BE01488616943. The company MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is located at the address: Rue de Behogne 5,5580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE were not found.
The main activity of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE is not available. You also can look at reviews of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, open positions, location of MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, Rochefort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, Rochefort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU TOURISME DU VAL DE LESSE, employees, financial statistics.