DEVILLE,PETRUS

Contactgegevens DEVILLE,PETRUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVILLE,PETRUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVILLE,PETRUS

Regio (region): HERMALLE SOUS ARGENTEAU LIEGE 4681 - BE, België

Adres (address): RUE ANTOINE PIRE 24, België

Telefoon (phone): +32 (53) 239-12-45 +32 (53) 239-12-45

Fax (fax): +32 (56) 534-73-18 +32 (56) 534-73-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVILLE,PETRUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVILLE,PETRUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVILLE,PETRUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVILLE,PETRUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVILLE,PETRUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVILLE,PETRUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVILLE,PETRUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVILLE,PETRUS
Products information DEVILLE,PETRUS

BTW identificatienummer (tax): BE03427978515
Ondernemingsnummer: 3121185302
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DEVILLE,PETRUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVILLE,PETRUS
(Get full report from official database of BE for DEVILLE,PETRUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVILLE,PETRUS
Addition kinds of activities for DEVILLE,PETRUS

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor

Werken bij DEVILLE,PETRUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVILLE,PETRUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVILLE,PETRUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVILLE,PETRUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DEVILLE,PETRUS in sociale netwerken
Look for responds of DEVILLE,PETRUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVILLE,PETRUS. Laat een reactie achter voor DEVILLE,PETRUS. DEVILLE,PETRUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVILLE,PETRUS. Leave a respond for DEVILLE,PETRUS. DEVILLE,PETRUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVILLE,PETRUS op de google maps. Adres en contacten DEVILLE,PETRUS
Location of DEVILLE,PETRUS on the google maps. Address and contacts of DEVILLE,PETRUS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVILLE,PETRUS DEVILLE,PETRUS: ACTION BRONZAGE & FITNESS | Hollevoet | Spehar Christophe SPRL | A.V.W. NV | Derveaux & Co Bvba

Other related companies as DEVILLE,PETRUS: ACTION BRONZAGE & FITNESS | Hollevoet | Spehar Christophe SPRL | A.V.W. NV | Derveaux & Co Bvba

DEVILLE,PETRUS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio HERMALLE SOUS ARGENTEAU LIEGE 4681 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVILLE,PETRUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03427978515. Het bedrijf DEVILLE,PETRUS bevindt zich op het adres: RUE ANTOINE PIRE 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DEVILLE,PETRUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVILLE,PETRUS is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVILLE,PETRUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVILLE,PETRUS, openstaande posities, locatie van DEVILLE,PETRUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVILLE,PETRUS is a company, that was registered 1992 in HERMALLE SOUS ARGENTEAU LIEGE 4681 - BE region, Belgium. Full name of company is DEVILLE,PETRUS, company assigned to the tax number BE03427978515. The company DEVILLE,PETRUS is located at the address: RUE ANTOINE PIRE 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DEVILLE,PETRUS were not found.
The main activity of DEVILLE,PETRUS is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVILLE,PETRUS is not available. You also can look at reviews of DEVILLE,PETRUS, open positions, location of DEVILLE,PETRUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVILLE,PETRUS, HERMALLE SOUS ARGENTEAU LIEGE 4681 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVILLE,PETRUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVILLE,PETRUS, HERMALLE SOUS ARGENTEAU LIEGE 4681 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVILLE,PETRUS, employees, financial statistics.