ACTION BRONZAGE & FITNESS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ACTION BRONZAGE & FITNESS
Private companiesMiscellaneous Retail • ACTION BRONZAGE & FITNESS

Contactgegevens ACTION BRONZAGE & FITNESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION BRONZAGE & FITNESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION BRONZAGE & FITNESS

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Edmond Machtenssquare 1,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 68 18; 02 410 36 49 02 410 68 18; 02 410 36 49

Fax (fax): +32 (68) 438-92-26 +32 (68) 438-92-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION BRONZAGE & FITNESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION BRONZAGE & FITNESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION BRONZAGE & FITNESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION BRONZAGE & FITNESS
Products information ACTION BRONZAGE & FITNESS

BTW identificatienummer (tax): BE01660003662
Ondernemingsnummer: 5188537597
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACTION BRONZAGE & FITNESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
(Get full report from official database of BE for ACTION BRONZAGE & FITNESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
Addition kinds of activities for ACTION BRONZAGE & FITNESS

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding

Werken bij ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van ACTION BRONZAGE & FITNESS in sociale netwerken
Look for responds of ACTION BRONZAGE & FITNESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Laat een reactie achter voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Leave a respond for ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION BRONZAGE & FITNESS op de google maps. Adres en contacten ACTION BRONZAGE & FITNESS
Location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the google maps. Address and contacts of ACTION BRONZAGE & FITNESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION BRONZAGE & FITNESS ACTION BRONZAGE & FITNESS: Rommelaere H | ATB Autobanden NV | JET SA | Van Bouwel Jan BVBA | T. PALM SA

Other related companies as ACTION BRONZAGE & FITNESS: Rommelaere H | ATB Autobanden NV | JET SA | Van Bouwel Jan BVBA | T. PALM SA

ACTION BRONZAGE & FITNESS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION BRONZAGE & FITNESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01660003662. Het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS bevindt zich op het adres: Edmond Machtenssquare 1,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACTION BRONZAGE & FITNESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION BRONZAGE & FITNESS is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION BRONZAGE & FITNESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION BRONZAGE & FITNESS, openstaande posities, locatie van ACTION BRONZAGE & FITNESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION BRONZAGE & FITNESS is a company, that was registered 1988 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is ACTION BRONZAGE & FITNESS, company assigned to the tax number BE01660003662. The company ACTION BRONZAGE & FITNESS is located at the address: Edmond Machtenssquare 1,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACTION BRONZAGE & FITNESS were not found.
The main activity of ACTION BRONZAGE & FITNESS is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION BRONZAGE & FITNESS is not available. You also can look at reviews of ACTION BRONZAGE & FITNESS, open positions, location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION BRONZAGE & FITNESS, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION BRONZAGE & FITNESS, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION BRONZAGE & FITNESS, employees, financial statistics.