Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.
Private companiesMiscellaneous Retail • Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.

Contactgegevens Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Antwerpsebaan 220, B-2040 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 5686597 (03) 5686597

Fax (fax): (03) 5686793 (03) 5686793

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gebroeders Simons Wegenbouw N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gebroeders Simons Wegenbouw N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.
Products information Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07793945312
Ondernemingsnummer: 3646331787
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.
(Get full report from official database of BE for Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.
Addition kinds of activities for Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.

27899903. Stalen en monsters | Swatches and samples
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
76220305. Video reparatie | Video repair
83610103. Kinderhuis | Children's home
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

Zoek naar antwoorden van Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Laat een reactie achter voor Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Leave a respond for Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.. Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. op de google maps. Adres en contacten Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.
Location of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. on the google maps. Address and contacts of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: AMVC-Letterhuis | Languages Unlimited ASBL | Desoete Dirk BVBA | PREVO BVBA | Simal, David

Other related companies as Gebroeders Simons Wegenbouw N.V.: AMVC-Letterhuis | Languages Unlimited ASBL | Desoete Dirk BVBA | PREVO BVBA | Simal, David

Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07793945312. Het bedrijf Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. bevindt zich op het adres: Antwerpsebaan 220, B-2040 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., openstaande posities, locatie van Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., company assigned to the tax number BE07793945312. The company Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is located at the address: Antwerpsebaan 220, B-2040 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. were not found.
The main activity of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. is not available. You also can look at reviews of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., open positions, location of Gebroeders Simons Wegenbouw N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gebroeders Simons Wegenbouw N.V., employees, financial statistics.