LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)
Private companiesBusiness Services • LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)

Contactgegevens LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): address, phone, fax, email, website, opening hours

LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Kortenberglaan 75,1000, België

Telefoon (phone): 02 646 03 70 02 646 03 70

Fax (fax): +32 (64) 174-41-55 +32 (64) 174-41-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)
Products information LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)

BTW identificatienummer (tax): BE02597412109
Ondernemingsnummer: 1358978271
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)
(Get full report from official database of BE for LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM))

Aanvulling soorten activiteiten voor LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)
Addition kinds of activities for LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)

02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
22419909. Rayon smalle stoffen | Rayon narrow fabrics
23250203. Broeken, jurk (apart): mannen, jongeren en jongens | Trousers, dress (separate): men's, youths', and boys'
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
35929901. carburateurs | Carburetors
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Media markt (GANSHOREN)

  Regio: GANSHOREN

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

  Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

 • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

 • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

 • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

 • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

  Type: Vaste Job

  AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

 • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: PIETER VERMEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

Zoek naar antwoorden van LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) in sociale netwerken
Look for responds of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). Laat een reactie achter voor LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). Leave a respond for LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM). LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) op de google maps. Adres en contacten LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)
Location of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) on the google maps. Address and contacts of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM)

Andere gerelateerde bedrijven als come LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): Antiekatelier Tielrode | Institut Supérieur de Peinture Van der Kelen-Logelain | Deman N.V. | Mefil Spinning N.V. | KWB N.V.

Other related companies as LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM): Antiekatelier Tielrode | Institut Supérieur de Peinture Van der Kelen-Logelain | Deman N.V. | Mefil Spinning N.V. | KWB N.V.

LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02597412109. Het bedrijf LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) bevindt zich op het adres: Kortenberglaan 75,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), openstaande posities, locatie van LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is a company, that was registered 2005 in Brussel region, Belgium. Full name of company is LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), company assigned to the tax number BE02597412109. The company LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is located at the address: Kortenberglaan 75,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) were not found.
The main activity of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) is not available. You also can look at reviews of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), open positions, location of LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUXEMBURGSE DIENST VOOR TOERISME (GROOTHERTOGDOM), employees, financial statistics.