Antiekatelier Tielrode

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Antiekatelier Tielrode
Private companiesBusiness Services • Antiekatelier Tielrode

Contactgegevens Antiekatelier Tielrode: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antiekatelier Tielrode: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antiekatelier Tielrode

Regio (region): Temse (Tielrode), België

Adres (address): Hogenakkerstraat 214,9140, België

Telefoon (phone): 03 711 18 25 03 711 18 25

Fax (fax): 03 711 18 25 03 711 18 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antiekatelier Tielrode: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antiekatelier Tielrode"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antiekatelier Tielrode"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antiekatelier Tielrode, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antiekatelier Tielrode. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antiekatelier Tielrode, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antiekatelier Tielrode. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antiekatelier Tielrode
Products information Antiekatelier Tielrode

BTW identificatienummer (tax): BE01983276367
Ondernemingsnummer: 9925018310
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Antiekatelier Tielrode zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antiekatelier Tielrode
(Get full report from official database of BE for Antiekatelier Tielrode)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antiekatelier Tielrode
Addition kinds of activities for Antiekatelier Tielrode

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
26210901. Asbest gevuld papier | Asbestos filled paper
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij Antiekatelier Tielrode: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antiekatelier Tielrode: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antiekatelier Tielrode. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antiekatelier Tielrode. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

Zoek naar antwoorden van Antiekatelier Tielrode in sociale netwerken
Look for responds of Antiekatelier Tielrode in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antiekatelier Tielrode. Laat een reactie achter voor Antiekatelier Tielrode. Antiekatelier Tielrode bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antiekatelier Tielrode. Leave a respond for Antiekatelier Tielrode. Antiekatelier Tielrode on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antiekatelier Tielrode op de google maps. Adres en contacten Antiekatelier Tielrode
Location of Antiekatelier Tielrode on the google maps. Address and contacts of Antiekatelier Tielrode

Andere gerelateerde bedrijven als come Antiekatelier Tielrode Antiekatelier Tielrode: Parfumerie Centrale BVBA | Page Up SPRL | Ebaco International N.V. | Ernatec N.V. | AT-Production s.a

Other related companies as Antiekatelier Tielrode: Parfumerie Centrale BVBA | Page Up SPRL | Ebaco International N.V. | Ernatec N.V. | AT-Production s.a

Antiekatelier Tielrode is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Temse (Tielrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Antiekatelier Tielrode, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01983276367. Het bedrijf Antiekatelier Tielrode bevindt zich op het adres: Hogenakkerstraat 214,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antiekatelier Tielrode zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antiekatelier Tielrode is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antiekatelier Tielrode is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antiekatelier Tielrode, openstaande posities, locatie van Antiekatelier Tielrode op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antiekatelier Tielrode is a company, that was registered 2010 in Temse (Tielrode) region, Belgium. Full name of company is Antiekatelier Tielrode, company assigned to the tax number BE01983276367. The company Antiekatelier Tielrode is located at the address: Hogenakkerstraat 214,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antiekatelier Tielrode were not found.
The main activity of Antiekatelier Tielrode is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antiekatelier Tielrode is not available. You also can look at reviews of Antiekatelier Tielrode, open positions, location of Antiekatelier Tielrode on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antiekatelier Tielrode, Temse (Tielrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antiekatelier Tielrode, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antiekatelier Tielrode, Temse (Tielrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antiekatelier Tielrode, employees, financial statistics.