AT-Production s.a

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AT-Production s.a
Private companiesBusiness Services • AT-Production s.a

Contactgegevens AT-Production s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AT-Production s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

AT-Production s.a

Regio (region): Bruxelles, 1200 - BE, België

Adres (address): avenue Ariane, 12, België

Telefoon (phone): 32-2(773 32-2(773

Fax (fax): 32-2(773 32-2(773

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AT-Production s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AT-Production s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AT-Production s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AT-Production s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AT-Production s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AT-Production s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AT-Production s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AT-Production s.a
Products information AT-Production s.a

BTW identificatienummer (tax): BE07616516113
Ondernemingsnummer: 3585357666
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AT-Production s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AT-Production s.a
(Get full report from official database of BE for AT-Production s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor AT-Production s.a
Addition kinds of activities for AT-Production s.a

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
27210102. Tijdschriften: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Magazines: publishing only, not printed on site
32910205. Tripoli | Tripoli
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij AT-Production s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AT-Production s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AT-Production s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AT-Production s.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van AT-Production s.a in sociale netwerken
Look for responds of AT-Production s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor AT-Production s.a. Laat een reactie achter voor AT-Production s.a. AT-Production s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AT-Production s.a. Leave a respond for AT-Production s.a. AT-Production s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AT-Production s.a op de google maps. Adres en contacten AT-Production s.a
Location of AT-Production s.a on the google maps. Address and contacts of AT-Production s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come AT-Production s.a AT-Production s.a: CESAB-JORIS VAN DIJCK NV | Stevens & Cie nv | City 7 Belgium NV | E-NAVIGATION DOOMS KRIS | LINUX SOLUTIONS, MIND

Other related companies as AT-Production s.a: CESAB-JORIS VAN DIJCK NV | Stevens & Cie nv | City 7 Belgium NV | E-NAVIGATION DOOMS KRIS | LINUX SOLUTIONS, MIND

AT-Production s.a is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AT-Production s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07616516113. Het bedrijf AT-Production s.a bevindt zich op het adres: avenue Ariane, 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AT-Production s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AT-Production s.a is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AT-Production s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AT-Production s.a, openstaande posities, locatie van AT-Production s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AT-Production s.a is a company, that was registered 2001 in Bruxelles, 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is AT-Production s.a, company assigned to the tax number BE07616516113. The company AT-Production s.a is located at the address: avenue Ariane, 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AT-Production s.a were not found.
The main activity of AT-Production s.a is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AT-Production s.a is not available. You also can look at reviews of AT-Production s.a, open positions, location of AT-Production s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AT-Production s.a, Bruxelles, 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AT-Production s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AT-Production s.a, Bruxelles, 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AT-Production s.a, employees, financial statistics.