FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE
Private companiesHotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places • FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

Contactgegevens FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard de la Sauvenière 77,4000, België

Telefoon (phone): 04 232 65 10 04 232 65 10

Fax (fax): 04 232 65 11 04 232 65 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE
Products information FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

BTW identificatienummer (tax): BE08506408691
Ondernemingsnummer: 7402008056
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE
(Get full report from official database of BE for FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE
Addition kinds of activities for FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

245101. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons

Werken bij FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

 • Jobstudent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

 • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE in sociale netwerken
Look for responds of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. Laat een reactie achter voor FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. Leave a respond for FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE. FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE op de google maps. Adres en contacten FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE
Location of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE on the google maps. Address and contacts of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: Dekopolis | Athénée Royal | BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA | Van Der Stockt N.V. | DOCKX, JAN

Other related companies as FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE: Dekopolis | Athénée Royal | BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA | Van Der Stockt N.V. | DOCKX, JAN

FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08506408691. Het bedrijf FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE bevindt zich op het adres: Boulevard de la Sauvenière 77,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, openstaande posities, locatie van FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is a company, that was registered 1994 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, company assigned to the tax number BE08506408691. The company FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is located at the address: Boulevard de la Sauvenière 77,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE were not found.
The main activity of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE is not available. You also can look at reviews of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, open positions, location of FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE, employees, financial statistics.