Van Der Stockt N.V.

Contactgegevens Van Der Stockt N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Stockt N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Stockt N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ninovestraat 185, B-9450 Haaltert, België

Telefoon (phone): (053) 839113 (053) 839113

Fax (fax): (053) 831091 (053) 831091

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Stockt N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Stockt N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Stockt N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Stockt N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Stockt N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Stockt N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Stockt N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Stockt N.V.
Products information Van Der Stockt N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09926940917
Ondernemingsnummer: 2094512939
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Der Stockt N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Stockt N.V.
(Get full report from official database of BE for Van Der Stockt N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Stockt N.V.
Addition kinds of activities for Van Der Stockt N.V.

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
39990706. Gras, kunstmatig en bewaard | Grasses, artificial and preserved
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij Van Der Stockt N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Stockt N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Stockt N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Stockt N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

Zoek naar antwoorden van Van Der Stockt N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Stockt N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Stockt N.V.. Laat een reactie achter voor Van Der Stockt N.V.. Van Der Stockt N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Stockt N.V.. Leave a respond for Van Der Stockt N.V.. Van Der Stockt N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Stockt N.V. op de google maps. Adres en contacten Van Der Stockt N.V.
Location of Van Der Stockt N.V. on the google maps. Address and contacts of Van Der Stockt N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Stockt N.V. Van Der Stockt N.V.: Teragy SPRL | Electraba | SIDEX SCRL | Kelchtermans Klinkerwerken | Hifi-Home NV

Other related companies as Van Der Stockt N.V.: Teragy SPRL | Electraba | SIDEX SCRL | Kelchtermans Klinkerwerken | Hifi-Home NV

Van Der Stockt N.V. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Stockt N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09926940917. Het bedrijf Van Der Stockt N.V. bevindt zich op het adres: Ninovestraat 185, B-9450 Haaltert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 228,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Der Stockt N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Stockt N.V. is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Stockt N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Stockt N.V., openstaande posities, locatie van Van Der Stockt N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Stockt N.V. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Der Stockt N.V., company assigned to the tax number BE09926940917. The company Van Der Stockt N.V. is located at the address: Ninovestraat 185, B-9450 Haaltert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 228,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Der Stockt N.V. were not found.
The main activity of Van Der Stockt N.V. is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Stockt N.V. is not available. You also can look at reviews of Van Der Stockt N.V., open positions, location of Van Der Stockt N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Stockt N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Stockt N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Stockt N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Stockt N.V., employees, financial statistics.