BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Contactgegevens BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Letterkundestraat 138C,2610, België

Telefoon (phone): 03 827 61 00 03 827 61 00

Fax (fax): 03 830 54 06 03 830 54 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Products information BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05853485107
Ondernemingsnummer: 6573913574
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Addition kinds of activities for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
22419907. Labels, geweven | Labels, woven
26210605. Wenskaart papier | Greeting card paper
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials

Werken bij BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Laat een reactie achter voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Leave a respond for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Location of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: Immo Trebel SPRL | De Smedt Blok N.V. | Steylaerts N.V. | BE-Groep CV | LEFEVER, ANJA

Other related companies as BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: Immo Trebel SPRL | De Smedt Blok N.V. | Steylaerts N.V. | BE-Groep CV | LEFEVER, ANJA

BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853485107. Het bedrijf BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA bevindt zich op het adres: Letterkundestraat 138C,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, openstaande posities, locatie van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is a company, that was registered 1989 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, company assigned to the tax number BE05853485107. The company BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is located at the address: Letterkundestraat 138C,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA were not found.
The main activity of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, open positions, location of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, employees, financial statistics.