LEFEVER, ANJA

Contactgegevens LEFEVER, ANJA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEVER, ANJA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEVER, ANJA

Regio (region): DESTELBERGEN 9070 - BE, België

Adres (address): Steilvoordehof 7, België

Telefoon (phone): 32 9 230 29 14 32 9 230 29 14

Fax (fax): +32 (56) 210-63-10 +32 (56) 210-63-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEVER, ANJA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEVER, ANJA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEVER, ANJA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEVER, ANJA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEVER, ANJA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEVER, ANJA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEVER, ANJA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEVER, ANJA
Products information LEFEVER, ANJA

BTW identificatienummer (tax): BE06013885498
Ondernemingsnummer: 6461853027
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LEFEVER, ANJA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEVER, ANJA
(Get full report from official database of BE for LEFEVER, ANJA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEVER, ANJA
Addition kinds of activities for LEFEVER, ANJA

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
59610302. Tijdschriften, postorder | Magazines, mail order

Werken bij LEFEVER, ANJA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEVER, ANJA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEVER, ANJA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEVER, ANJA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van LEFEVER, ANJA in sociale netwerken
Look for responds of LEFEVER, ANJA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEVER, ANJA. Laat een reactie achter voor LEFEVER, ANJA. LEFEVER, ANJA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEVER, ANJA. Leave a respond for LEFEVER, ANJA. LEFEVER, ANJA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEVER, ANJA op de google maps. Adres en contacten LEFEVER, ANJA
Location of LEFEVER, ANJA on the google maps. Address and contacts of LEFEVER, ANJA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEVER, ANJA LEFEVER, ANJA: VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | Rustyshop Brugge | Hulsbosch Bouwbedrijf N.V. | Huylebroeck N.V. | Atmo N.V.

Other related companies as LEFEVER, ANJA: VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | Rustyshop Brugge | Hulsbosch Bouwbedrijf N.V. | Huylebroeck N.V. | Atmo N.V.

LEFEVER, ANJA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio DESTELBERGEN 9070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEVER, ANJA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06013885498. Het bedrijf LEFEVER, ANJA bevindt zich op het adres: Steilvoordehof 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LEFEVER, ANJA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFEVER, ANJA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEVER, ANJA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEVER, ANJA, openstaande posities, locatie van LEFEVER, ANJA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEFEVER, ANJA is a company, that was registered 2002 in DESTELBERGEN 9070 - BE region, Belgium. Full name of company is LEFEVER, ANJA, company assigned to the tax number BE06013885498. The company LEFEVER, ANJA is located at the address: Steilvoordehof 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LEFEVER, ANJA were not found.
The main activity of LEFEVER, ANJA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEVER, ANJA is not available. You also can look at reviews of LEFEVER, ANJA, open positions, location of LEFEVER, ANJA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEVER, ANJA, DESTELBERGEN 9070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEVER, ANJA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEVER, ANJA, DESTELBERGEN 9070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEVER, ANJA, employees, financial statistics.