Echo-Reizen BVBA

Contactgegevens Echo-Reizen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Echo-Reizen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Echo-Reizen BVBA

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Grote Steenweg 97,2600, België

Telefoon (phone): 03 239 68 86 03 239 68 86

Fax (fax): 03 218 44 87 03 218 44 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Echo-Reizen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Echo-Reizen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Echo-Reizen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Echo-Reizen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Echo-Reizen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Echo-Reizen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Echo-Reizen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Echo-Reizen BVBA
Products information Echo-Reizen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05408264160
Ondernemingsnummer: 6114410400
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Echo-Reizen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Echo-Reizen BVBA
(Get full report from official database of BE for Echo-Reizen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Echo-Reizen BVBA
Addition kinds of activities for Echo-Reizen BVBA

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet

Werken bij Echo-Reizen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Echo-Reizen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Echo-Reizen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Echo-Reizen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

 • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

 • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

 • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

 • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Student dienst reiniging (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

 • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

 • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HAIR ZOERSEL

  Type: Vaste Job

  Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

 • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

 • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Echo-Reizen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Echo-Reizen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Echo-Reizen BVBA. Laat een reactie achter voor Echo-Reizen BVBA. Echo-Reizen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Echo-Reizen BVBA. Leave a respond for Echo-Reizen BVBA. Echo-Reizen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Echo-Reizen BVBA op de google maps. Adres en contacten Echo-Reizen BVBA
Location of Echo-Reizen BVBA on the google maps. Address and contacts of Echo-Reizen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Echo-Reizen BVBA Echo-Reizen BVBA: Hi-Fi, TV, Videocenter | Lahey Freddy | MISS NV | Brentjens | GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

Other related companies as Echo-Reizen BVBA: Hi-Fi, TV, Videocenter | Lahey Freddy | MISS NV | Brentjens | GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

Echo-Reizen BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Echo-Reizen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05408264160. Het bedrijf Echo-Reizen BVBA bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 97,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Echo-Reizen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Echo-Reizen BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Echo-Reizen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Echo-Reizen BVBA, openstaande posities, locatie van Echo-Reizen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Echo-Reizen BVBA is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Echo-Reizen BVBA, company assigned to the tax number BE05408264160. The company Echo-Reizen BVBA is located at the address: Grote Steenweg 97,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Echo-Reizen BVBA were not found.
The main activity of Echo-Reizen BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Echo-Reizen BVBA is not available. You also can look at reviews of Echo-Reizen BVBA, open positions, location of Echo-Reizen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Echo-Reizen BVBA, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Echo-Reizen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Echo-Reizen BVBA, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Echo-Reizen BVBA, employees, financial statistics.