Hi-Fi, TV, Videocenter

Contactgegevens Hi-Fi, TV, Videocenter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hi-Fi, TV, Videocenter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hi-Fi, TV, Videocenter

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Rotem), België

Adres (address): Veesteeg 35,3650, België

Telefoon (phone): 089 75 54 36; 0495 38 03 09 089 75 54 36; 0495 38 03 09

Fax (fax): 089 75 89 47 089 75 89 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hi-Fi, TV, Videocenter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hi-Fi, TV, Videocenter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hi-Fi, TV, Videocenter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hi-Fi, TV, Videocenter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hi-Fi, TV, Videocenter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hi-Fi, TV, Videocenter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hi-Fi, TV, Videocenter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hi-Fi, TV, Videocenter
Products information Hi-Fi, TV, Videocenter

BTW identificatienummer (tax): BE07098510742
Ondernemingsnummer: 9063690185
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hi-Fi, TV, Videocenter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hi-Fi, TV, Videocenter
(Get full report from official database of BE for Hi-Fi, TV, Videocenter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hi-Fi, TV, Videocenter
Addition kinds of activities for Hi-Fi, TV, Videocenter

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
22610202. Het verven van katoenen breedgeweven stoffen | Dyeing cotton broadwoven fabrics
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
51590401. Mohair, rauw | Mohair, raw
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw

Werken bij Hi-Fi, TV, Videocenter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hi-Fi, TV, Videocenter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hi-Fi, TV, Videocenter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hi-Fi, TV, Videocenter. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

Zoek naar antwoorden van Hi-Fi, TV, Videocenter in sociale netwerken
Look for responds of Hi-Fi, TV, Videocenter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hi-Fi, TV, Videocenter. Laat een reactie achter voor Hi-Fi, TV, Videocenter. Hi-Fi, TV, Videocenter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hi-Fi, TV, Videocenter. Leave a respond for Hi-Fi, TV, Videocenter. Hi-Fi, TV, Videocenter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hi-Fi, TV, Videocenter op de google maps. Adres en contacten Hi-Fi, TV, Videocenter
Location of Hi-Fi, TV, Videocenter on the google maps. Address and contacts of Hi-Fi, TV, Videocenter

Andere gerelateerde bedrijven als come Hi-Fi, TV, Videocenter Hi-Fi, TV, Videocenter: Van De Water & Zonen BVBA | HOUTHANDEL HIMPE | SERVIMAT SA | AGERO BVBA | Stiernon Philippe

Other related companies as Hi-Fi, TV, Videocenter: Van De Water & Zonen BVBA | HOUTHANDEL HIMPE | SERVIMAT SA | AGERO BVBA | Stiernon Philippe

Hi-Fi, TV, Videocenter is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Rotem), België. De volledige naam van het bedrijf is Hi-Fi, TV, Videocenter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07098510742. Het bedrijf Hi-Fi, TV, Videocenter bevindt zich op het adres: Veesteeg 35,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hi-Fi, TV, Videocenter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hi-Fi, TV, Videocenter is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hi-Fi, TV, Videocenter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hi-Fi, TV, Videocenter, openstaande posities, locatie van Hi-Fi, TV, Videocenter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hi-Fi, TV, Videocenter is a company, that was registered 1987 in Dilsen-Stokkem (Rotem) region, Belgium. Full name of company is Hi-Fi, TV, Videocenter, company assigned to the tax number BE07098510742. The company Hi-Fi, TV, Videocenter is located at the address: Veesteeg 35,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hi-Fi, TV, Videocenter were not found.
The main activity of Hi-Fi, TV, Videocenter is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hi-Fi, TV, Videocenter is not available. You also can look at reviews of Hi-Fi, TV, Videocenter, open positions, location of Hi-Fi, TV, Videocenter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hi-Fi, TV, Videocenter, Dilsen-Stokkem (Rotem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hi-Fi, TV, Videocenter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hi-Fi, TV, Videocenter, Dilsen-Stokkem (Rotem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hi-Fi, TV, Videocenter, employees, financial statistics.