GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

Contactgegevens GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

Regio (region): ALKEN Limburg B-3570 - BE, België

Adres (address): Snoekstraat 69, België

Telefoon (phone): 32 11 313754 32 11 313754

Fax (fax): +32 (57) 966-92-79 +32 (57) 966-92-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTE-VAN-CHRISTUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTE-VAN-CHRISTUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTE-VAN-CHRISTUS
Products information GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

BTW identificatienummer (tax): BE09137847900
Ondernemingsnummer: 6560180664
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GEMEENTE-VAN-CHRISTUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTE-VAN-CHRISTUS
(Get full report from official database of BE for GEMEENTE-VAN-CHRISTUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTE-VAN-CHRISTUS
Addition kinds of activities for GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
13899917. Roustabout service | Roustabout service
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTE-VAN-CHRISTUS in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. Laat een reactie achter voor GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. GEMEENTE-VAN-CHRISTUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. Leave a respond for GEMEENTE-VAN-CHRISTUS. GEMEENTE-VAN-CHRISTUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTE-VAN-CHRISTUS op de google maps. Adres en contacten GEMEENTE-VAN-CHRISTUS
Location of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS on the google maps. Address and contacts of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTE-VAN-CHRISTUS GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: Accountantskantoor Libbrecht BVBA | ALERT SERVICES | Assistance & Applications | Poncin JL | Miplan N.V.

Other related companies as GEMEENTE-VAN-CHRISTUS: Accountantskantoor Libbrecht BVBA | ALERT SERVICES | Assistance & Applications | Poncin JL | Miplan N.V.

GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio ALKEN Limburg B-3570 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09137847900. Het bedrijf GEMEENTE-VAN-CHRISTUS bevindt zich op het adres: Snoekstraat 69. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GEMEENTE-VAN-CHRISTUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, openstaande posities, locatie van GEMEENTE-VAN-CHRISTUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is a company, that was registered 1995 in ALKEN Limburg B-3570 - BE region, Belgium. Full name of company is GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, company assigned to the tax number BE09137847900. The company GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is located at the address: Snoekstraat 69. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GEMEENTE-VAN-CHRISTUS were not found.
The main activity of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS is not available. You also can look at reviews of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, open positions, location of GEMEENTE-VAN-CHRISTUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, ALKEN Limburg B-3570 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, ALKEN Limburg B-3570 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTE-VAN-CHRISTUS, employees, financial statistics.