REDERIJ EURO-LINE NV

Contactgegevens REDERIJ EURO-LINE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REDERIJ EURO-LINE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

REDERIJ EURO-LINE NV

Regio (region): Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Adres (address): Vismijnstraat 11,8380, België

Telefoon (phone): 050 55 09 00 050 55 09 00

Fax (fax): 050 55 01 94 050 55 01 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REDERIJ EURO-LINE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REDERIJ EURO-LINE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REDERIJ EURO-LINE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REDERIJ EURO-LINE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REDERIJ EURO-LINE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REDERIJ EURO-LINE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REDERIJ EURO-LINE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REDERIJ EURO-LINE NV
Products information REDERIJ EURO-LINE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07513244628
Ondernemingsnummer: 8342437744
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in REDERIJ EURO-LINE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REDERIJ EURO-LINE NV
(Get full report from official database of BE for REDERIJ EURO-LINE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor REDERIJ EURO-LINE NV
Addition kinds of activities for REDERIJ EURO-LINE NV

291104. Zware distillaten | Heavy distillates
769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
39990104. Hair curlers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair curlers, designed for beauty parlors
51360501. Kostuums, mannen en jongens ' | Suits, men's and boys'
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods

Werken bij REDERIJ EURO-LINE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REDERIJ EURO-LINE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REDERIJ EURO-LINE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REDERIJ EURO-LINE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

 • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

 • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

 • collaborateur fast food (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van REDERIJ EURO-LINE NV in sociale netwerken
Look for responds of REDERIJ EURO-LINE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor REDERIJ EURO-LINE NV. Laat een reactie achter voor REDERIJ EURO-LINE NV. REDERIJ EURO-LINE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REDERIJ EURO-LINE NV. Leave a respond for REDERIJ EURO-LINE NV. REDERIJ EURO-LINE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REDERIJ EURO-LINE NV op de google maps. Adres en contacten REDERIJ EURO-LINE NV
Location of REDERIJ EURO-LINE NV on the google maps. Address and contacts of REDERIJ EURO-LINE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come REDERIJ EURO-LINE NV REDERIJ EURO-LINE NV: vNe BVBA | Plumier D | FE & T NV | Flamend | Henkel Belgium

Other related companies as REDERIJ EURO-LINE NV: vNe BVBA | Plumier D | FE & T NV | Flamend | Henkel Belgium

REDERIJ EURO-LINE NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België. De volledige naam van het bedrijf is REDERIJ EURO-LINE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07513244628. Het bedrijf REDERIJ EURO-LINE NV bevindt zich op het adres: Vismijnstraat 11,8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in REDERIJ EURO-LINE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REDERIJ EURO-LINE NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REDERIJ EURO-LINE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REDERIJ EURO-LINE NV, openstaande posities, locatie van REDERIJ EURO-LINE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REDERIJ EURO-LINE NV is a company, that was registered 1998 in Brugge (Zeebrugge - Lissewege) region, Belgium. Full name of company is REDERIJ EURO-LINE NV, company assigned to the tax number BE07513244628. The company REDERIJ EURO-LINE NV is located at the address: Vismijnstraat 11,8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in REDERIJ EURO-LINE NV were not found.
The main activity of REDERIJ EURO-LINE NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REDERIJ EURO-LINE NV is not available. You also can look at reviews of REDERIJ EURO-LINE NV, open positions, location of REDERIJ EURO-LINE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REDERIJ EURO-LINE NV, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REDERIJ EURO-LINE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REDERIJ EURO-LINE NV, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REDERIJ EURO-LINE NV, employees, financial statistics.