FE & T NV

Contactgegevens FE & T NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE & T NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE & T NV

Regio (region): Gistel, België

Adres (address): Konijnenboslaan 5,8470, België

Telefoon (phone): 059 33 20 30 059 33 20 30

Fax (fax): 059 33 20 31 059 33 20 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE & T NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE & T NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE & T NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE & T NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE & T NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE & T NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE & T NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE & T NV
Products information FE & T NV

BTW identificatienummer (tax): BE04697723388
Ondernemingsnummer: 1216979980
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FE & T NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE & T NV
(Get full report from official database of BE for FE & T NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE & T NV
Addition kinds of activities for FE & T NV

299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
57199902. bezems | Brooms

Werken bij FE & T NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE & T NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE & T NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE & T NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

 • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

 • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

 • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

 • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Volwaardige metser (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Student voor atelierwerk (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: UPENDI

  Type: Studentenjob

  Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

 • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

 • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALSPUT HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van FE & T NV in sociale netwerken
Look for responds of FE & T NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE & T NV. Laat een reactie achter voor FE & T NV. FE & T NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE & T NV. Leave a respond for FE & T NV. FE & T NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE & T NV op de google maps. Adres en contacten FE & T NV
Location of FE & T NV on the google maps. Address and contacts of FE & T NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FE & T NV FE & T NV: Ets Olivier Thewissen SCRL | DE MAERTELAERE JAN BVBA | Eclair Prym S.A. | Frigo Pelzer S.A. | BB&P nv

Other related companies as FE & T NV: Ets Olivier Thewissen SCRL | DE MAERTELAERE JAN BVBA | Eclair Prym S.A. | Frigo Pelzer S.A. | BB&P nv

FE & T NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gistel, België. De volledige naam van het bedrijf is FE & T NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04697723388. Het bedrijf FE & T NV bevindt zich op het adres: Konijnenboslaan 5,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FE & T NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE & T NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE & T NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE & T NV, openstaande posities, locatie van FE & T NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FE & T NV is a company, that was registered 2017 in Gistel region, Belgium. Full name of company is FE & T NV, company assigned to the tax number BE04697723388. The company FE & T NV is located at the address: Konijnenboslaan 5,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FE & T NV were not found.
The main activity of FE & T NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE & T NV is not available. You also can look at reviews of FE & T NV, open positions, location of FE & T NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE & T NV, Gistel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE & T NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE & T NV, Gistel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE & T NV, employees, financial statistics.