Henkel Belgium

Contactgegevens Henkel Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henkel Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henkel Belgium

Regio (region): Sint-Jans-Molenbeek B- 1080 - BE, België

Adres (address): Havenlaan 66, België

Telefoon (phone): +32 2 421.27.11 +32 2 421.27.11

Fax (fax): +32 2 420.70.25 +32 2 420.70.25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henkel Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henkel Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henkel Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henkel Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henkel Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henkel Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henkel Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henkel Belgium
Products information Henkel Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE01637481689
Ondernemingsnummer: 6991943359
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Henkel Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henkel Belgium
(Get full report from official database of BE for Henkel Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henkel Belgium
Addition kinds of activities for Henkel Belgium

354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum

Werken bij Henkel Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henkel Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henkel Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henkel Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van Henkel Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Henkel Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henkel Belgium. Laat een reactie achter voor Henkel Belgium. Henkel Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henkel Belgium. Leave a respond for Henkel Belgium. Henkel Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henkel Belgium op de google maps. Adres en contacten Henkel Belgium
Location of Henkel Belgium on the google maps. Address and contacts of Henkel Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Henkel Belgium Henkel Belgium: Jean Mars SPRL | ELIONA | Soliner SPRL | Carpet Yarns Company N.V. | SERGEYSSELS,WOUTER

Other related companies as Henkel Belgium: Jean Mars SPRL | ELIONA | Soliner SPRL | Carpet Yarns Company N.V. | SERGEYSSELS,WOUTER

Henkel Belgium is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Jans-Molenbeek B- 1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Henkel Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01637481689. Het bedrijf Henkel Belgium bevindt zich op het adres: Havenlaan 66. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Henkel Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Henkel Belgium is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henkel Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henkel Belgium, openstaande posities, locatie van Henkel Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henkel Belgium is a company, that was registered 1990 in Sint-Jans-Molenbeek B- 1080 - BE region, Belgium. Full name of company is Henkel Belgium, company assigned to the tax number BE01637481689. The company Henkel Belgium is located at the address: Havenlaan 66. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Henkel Belgium were not found.
The main activity of Henkel Belgium is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Henkel Belgium is not available. You also can look at reviews of Henkel Belgium, open positions, location of Henkel Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henkel Belgium, Sint-Jans-Molenbeek B- 1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henkel Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henkel Belgium, Sint-Jans-Molenbeek B- 1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henkel Belgium, employees, financial statistics.