Kanaaltochten Brabant

Contactgegevens Kanaaltochten Brabant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kanaaltochten Brabant: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kanaaltochten Brabant

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Akenkaai 2BIS,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 14 59 02 203 14 59

Fax (fax): 02 203 07 09 02 203 07 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kanaaltochten Brabant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kanaaltochten Brabant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kanaaltochten Brabant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kanaaltochten Brabant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kanaaltochten Brabant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kanaaltochten Brabant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kanaaltochten Brabant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kanaaltochten Brabant
Products information Kanaaltochten Brabant

BTW identificatienummer (tax): BE09844543457
Ondernemingsnummer: 4741119384
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Kanaaltochten Brabant zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kanaaltochten Brabant
(Get full report from official database of BE for Kanaaltochten Brabant)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kanaaltochten Brabant
Addition kinds of activities for Kanaaltochten Brabant

5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
09129912. Haai, vangen van | Shark, catching of
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
28440503. lipsticks | Lipsticks
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij Kanaaltochten Brabant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kanaaltochten Brabant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kanaaltochten Brabant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kanaaltochten Brabant. Looking for open vacancies in other companies

 • Flex chauffeur C/CE (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

 • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

 • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

 • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

 • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Kanaaltochten Brabant in sociale netwerken
Look for responds of Kanaaltochten Brabant in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kanaaltochten Brabant. Laat een reactie achter voor Kanaaltochten Brabant. Kanaaltochten Brabant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kanaaltochten Brabant. Leave a respond for Kanaaltochten Brabant. Kanaaltochten Brabant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kanaaltochten Brabant op de google maps. Adres en contacten Kanaaltochten Brabant
Location of Kanaaltochten Brabant on the google maps. Address and contacts of Kanaaltochten Brabant

Andere gerelateerde bedrijven als come Kanaaltochten Brabant Kanaaltochten Brabant: Vandenbroucke Houthandel BVBA | Dimorf Video & Multimedia EBVBA | REMYSEN JEF BVBA | DESOTEC ACTIVATED CARBON NV | Chris De Boevere

Other related companies as Kanaaltochten Brabant: Vandenbroucke Houthandel BVBA | Dimorf Video & Multimedia EBVBA | REMYSEN JEF BVBA | DESOTEC ACTIVATED CARBON NV | Chris De Boevere

Kanaaltochten Brabant is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Kanaaltochten Brabant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09844543457. Het bedrijf Kanaaltochten Brabant bevindt zich op het adres: Akenkaai 2BIS,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Kanaaltochten Brabant zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kanaaltochten Brabant is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kanaaltochten Brabant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kanaaltochten Brabant, openstaande posities, locatie van Kanaaltochten Brabant op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kanaaltochten Brabant is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Kanaaltochten Brabant, company assigned to the tax number BE09844543457. The company Kanaaltochten Brabant is located at the address: Akenkaai 2BIS,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Kanaaltochten Brabant were not found.
The main activity of Kanaaltochten Brabant is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kanaaltochten Brabant is not available. You also can look at reviews of Kanaaltochten Brabant, open positions, location of Kanaaltochten Brabant on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kanaaltochten Brabant, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kanaaltochten Brabant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kanaaltochten Brabant, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kanaaltochten Brabant, employees, financial statistics.