DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Contactgegevens DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Regenbeekstraat 44,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 60 57 051 24 60 57

Fax (fax): 051 24 59 16 051 24 59 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESOTEC ACTIVATED CARBON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESOTEC ACTIVATED CARBON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Products information DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

BTW identificatienummer (tax): BE07378112792
Ondernemingsnummer: 1162872314
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
(Get full report from official database of BE for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Addition kinds of activities for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

0173. Boom noten | Tree nuts
275203. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
514902. Huisdiervoer | Pet foods
769921. Gun diensten | Gun services
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
34119905. Pannen, in blik | Pans, tinned
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials

Werken bij DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV in sociale netwerken
Look for responds of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Laat een reactie achter voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. DESOTEC ACTIVATED CARBON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Leave a respond for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. DESOTEC ACTIVATED CARBON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESOTEC ACTIVATED CARBON NV op de google maps. Adres en contacten DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Location of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV on the google maps. Address and contacts of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DESOTEC ACTIVATED CARBON NV DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: N. Concept SPRL | Boone L BVBA | Verheughe P | HAZEGRAS HOEVE-IJS | Aeras / LS Consulting

Other related companies as DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: N. Concept SPRL | Boone L BVBA | Verheughe P | HAZEGRAS HOEVE-IJS | Aeras / LS Consulting

DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07378112792. Het bedrijf DESOTEC ACTIVATED CARBON NV bevindt zich op het adres: Regenbeekstraat 44,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, openstaande posities, locatie van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is a company, that was registered 2012 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, company assigned to the tax number BE07378112792. The company DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is located at the address: Regenbeekstraat 44,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV were not found.
The main activity of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is not available. You also can look at reviews of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, open positions, location of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, employees, financial statistics.