Grottes de Neptune (Les)

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Grottes de Neptune (Les)
Private companiesInsurance Carriers • Grottes de Neptune (Les)

Contactgegevens Grottes de Neptune (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grottes de Neptune (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Grottes de Neptune (Les)

Regio (region): Couvin (Petigny), België

Adres (address): Rue de l'Adujoir 24,5660, België

Telefoon (phone): 060 31 19 54 060 31 19 54

Fax (fax): 060 39 97 71 060 39 97 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grottes de Neptune (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grottes de Neptune (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grottes de Neptune (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grottes de Neptune (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grottes de Neptune (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grottes de Neptune (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grottes de Neptune (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grottes de Neptune (Les)
Products information Grottes de Neptune (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE04470855712
Ondernemingsnummer: 9943969726
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Grottes de Neptune (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grottes de Neptune (Les)
(Get full report from official database of BE for Grottes de Neptune (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Grottes de Neptune (Les)
Addition kinds of activities for Grottes de Neptune (Les)

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
22549900. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
26560105. Keukengerei, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Utensils, paper: made from purchased material
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft

Werken bij Grottes de Neptune (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grottes de Neptune (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grottes de Neptune (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grottes de Neptune (Les). Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

 • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

 • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

 • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

 • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

 • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

 • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Logopedist(e) (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Grottes de Neptune (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Grottes de Neptune (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grottes de Neptune (Les). Laat een reactie achter voor Grottes de Neptune (Les). Grottes de Neptune (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grottes de Neptune (Les). Leave a respond for Grottes de Neptune (Les). Grottes de Neptune (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grottes de Neptune (Les) op de google maps. Adres en contacten Grottes de Neptune (Les)
Location of Grottes de Neptune (Les) on the google maps. Address and contacts of Grottes de Neptune (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Grottes de Neptune (Les) Grottes de Neptune (Les): Lambeens & Zonen | imelda VZW | Blomme, Pieter | Formation & Culture Informatique ASBL | Sadu Abrasives bvba

Other related companies as Grottes de Neptune (Les): Lambeens & Zonen | imelda VZW | Blomme, Pieter | Formation & Culture Informatique ASBL | Sadu Abrasives bvba

Grottes de Neptune (Les) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Couvin (Petigny), België. De volledige naam van het bedrijf is Grottes de Neptune (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04470855712. Het bedrijf Grottes de Neptune (Les) bevindt zich op het adres: Rue de l'Adujoir 24,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Grottes de Neptune (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grottes de Neptune (Les) is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grottes de Neptune (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grottes de Neptune (Les), openstaande posities, locatie van Grottes de Neptune (Les) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grottes de Neptune (Les) is a company, that was registered 2009 in Couvin (Petigny) region, Belgium. Full name of company is Grottes de Neptune (Les), company assigned to the tax number BE04470855712. The company Grottes de Neptune (Les) is located at the address: Rue de l'Adujoir 24,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Grottes de Neptune (Les) were not found.
The main activity of Grottes de Neptune (Les) is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Grottes de Neptune (Les) is not available. You also can look at reviews of Grottes de Neptune (Les), open positions, location of Grottes de Neptune (Les) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grottes de Neptune (Les), Couvin (Petigny): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grottes de Neptune (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grottes de Neptune (Les), Couvin (Petigny): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grottes de Neptune (Les), employees, financial statistics.