Sadu Abrasives bvba

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Sadu Abrasives bvba
Private companiesInsurance Carriers • Sadu Abrasives bvba

Contactgegevens Sadu Abrasives bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sadu Abrasives bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sadu Abrasives bvba

Regio (region): Niewkerken-Waas, 9100 - BE, België

Adres (address): Kwakkelhoekstraat 89, België

Telefoon (phone): 32.3.777.07.28 32.3.777.07.28

Fax (fax): 32.3.778.03.54 32.3.778.03.54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sadu Abrasives bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sadu Abrasives bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sadu Abrasives bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sadu Abrasives bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sadu Abrasives bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sadu Abrasives bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sadu Abrasives bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sadu Abrasives bvba
Products information Sadu Abrasives bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09082641601
Ondernemingsnummer: 9773406982
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sadu Abrasives bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sadu Abrasives bvba
(Get full report from official database of BE for Sadu Abrasives bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sadu Abrasives bvba
Addition kinds of activities for Sadu Abrasives bvba

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
344600. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij Sadu Abrasives bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sadu Abrasives bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sadu Abrasives bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sadu Abrasives bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van Sadu Abrasives bvba in sociale netwerken
Look for responds of Sadu Abrasives bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sadu Abrasives bvba. Laat een reactie achter voor Sadu Abrasives bvba. Sadu Abrasives bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sadu Abrasives bvba. Leave a respond for Sadu Abrasives bvba. Sadu Abrasives bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sadu Abrasives bvba op de google maps. Adres en contacten Sadu Abrasives bvba
Location of Sadu Abrasives bvba on the google maps. Address and contacts of Sadu Abrasives bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Sadu Abrasives bvba Sadu Abrasives bvba: Important Bathrooms | Mark Liebrecht | FTA BVBA | Remy Roto S.A. | WEP

Other related companies as Sadu Abrasives bvba: Important Bathrooms | Mark Liebrecht | FTA BVBA | Remy Roto S.A. | WEP

Sadu Abrasives bvba is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Niewkerken-Waas, 9100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sadu Abrasives bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09082641601. Het bedrijf Sadu Abrasives bvba bevindt zich op het adres: Kwakkelhoekstraat 89. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sadu Abrasives bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sadu Abrasives bvba is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sadu Abrasives bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sadu Abrasives bvba, openstaande posities, locatie van Sadu Abrasives bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sadu Abrasives bvba is a company, that was registered 2016 in Niewkerken-Waas, 9100 - BE region, Belgium. Full name of company is Sadu Abrasives bvba, company assigned to the tax number BE09082641601. The company Sadu Abrasives bvba is located at the address: Kwakkelhoekstraat 89. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sadu Abrasives bvba were not found.
The main activity of Sadu Abrasives bvba is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sadu Abrasives bvba is not available. You also can look at reviews of Sadu Abrasives bvba, open positions, location of Sadu Abrasives bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sadu Abrasives bvba, Niewkerken-Waas, 9100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sadu Abrasives bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sadu Abrasives bvba, Niewkerken-Waas, 9100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sadu Abrasives bvba, employees, financial statistics.