imelda VZW

Contactgegevens imelda VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data imelda VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

imelda VZW

Regio (region): Bonheiden, België

Adres (address): Imeldalaan 9,2820, België

Telefoon (phone): 015 50 50 11; 015 50 50 50; 015 50 51 11; 015 50 64 11; 015 20 62 50; 015 24 90 66; 015 29 70 11; 015 50 03 50 015 50 50 11; 015 50 50 50; 015 50 51 11; 015 50 64 11; 015 20 62 50; 015 24 90 66; 015 29 70 11; 015 50 03 50

Fax (fax): 015 50 50 10 015 50 50 10

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) imelda VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "imelda VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "imelda VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van imelda VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen imelda VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of imelda VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees imelda VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti imelda VZW
Products information imelda VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05940551757
Ondernemingsnummer: 6297332763
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in imelda VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor imelda VZW
(Get full report from official database of BE for imelda VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor imelda VZW
Addition kinds of activities for imelda VZW

421499. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
20460305. fructose | Fructose
23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
31310303. Zolen, schoen en boot: behalve rubber, kunststof, enz. | Soles, shoe and boot: except rubber, plastics, etc.
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving

Werken bij imelda VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in imelda VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor imelda VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for imelda VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van imelda VZW in sociale netwerken
Look for responds of imelda VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor imelda VZW. Laat een reactie achter voor imelda VZW. imelda VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for imelda VZW. Leave a respond for imelda VZW. imelda VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie imelda VZW op de google maps. Adres en contacten imelda VZW
Location of imelda VZW on the google maps. Address and contacts of imelda VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come imelda VZW imelda VZW: Securitel SPRL | CERGECO-ICHEC | VAN DAELE RECLAMEBUREAU | Salons de Romree NV | DOMOFIN NV

Other related companies as imelda VZW: Securitel SPRL | CERGECO-ICHEC | VAN DAELE RECLAMEBUREAU | Salons de Romree NV | DOMOFIN NV

imelda VZW is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bonheiden, België. De volledige naam van het bedrijf is imelda VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940551757. Het bedrijf imelda VZW bevindt zich op het adres: Imeldalaan 9,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in imelda VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van imelda VZW is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van imelda VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van imelda VZW, openstaande posities, locatie van imelda VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

imelda VZW is a company, that was registered 1985 in Bonheiden region, Belgium. Full name of company is imelda VZW, company assigned to the tax number BE05940551757. The company imelda VZW is located at the address: Imeldalaan 9,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in imelda VZW were not found.
The main activity of imelda VZW is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of imelda VZW is not available. You also can look at reviews of imelda VZW, open positions, location of imelda VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over imelda VZW, Bonheiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf imelda VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about imelda VZW, Bonheiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company imelda VZW, employees, financial statistics.