VAREL ALARM

Contactgegevens VAREL ALARM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAREL ALARM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAREL ALARM

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Genkersteenweg 1,3500, België

Telefoon (phone): 011 23 12 88 011 23 12 88

Fax (fax): 011 23 12 80; 016 20 85 55 011 23 12 80; 016 20 85 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAREL ALARM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAREL ALARM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAREL ALARM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAREL ALARM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAREL ALARM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAREL ALARM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAREL ALARM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAREL ALARM
Products information VAREL ALARM

BTW identificatienummer (tax): BE01627044677
Ondernemingsnummer: 8047180175
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAREL ALARM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAREL ALARM
(Get full report from official database of BE for VAREL ALARM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAREL ALARM
Addition kinds of activities for VAREL ALARM

593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
22950104. Tafelzeil | Oilcloth
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
39440302. Auto- en vrachtwagensmodellen, speelgoed en hobby | Automobile and truck models, toy and hobby
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij VAREL ALARM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAREL ALARM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAREL ALARM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAREL ALARM. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Losser (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

 • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

 • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SIJS bvba

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van VAREL ALARM in sociale netwerken
Look for responds of VAREL ALARM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAREL ALARM. Laat een reactie achter voor VAREL ALARM. VAREL ALARM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAREL ALARM. Leave a respond for VAREL ALARM. VAREL ALARM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAREL ALARM op de google maps. Adres en contacten VAREL ALARM
Location of VAREL ALARM on the google maps. Address and contacts of VAREL ALARM

Andere gerelateerde bedrijven als come VAREL ALARM VAREL ALARM: VITRERIE CLERENS SPRL | COPPIN ANDRE NV | Beltrom/Kevano NV | Cineac NV | LVB CONSULTING GCV

Other related companies as VAREL ALARM: VITRERIE CLERENS SPRL | COPPIN ANDRE NV | Beltrom/Kevano NV | Cineac NV | LVB CONSULTING GCV

VAREL ALARM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is VAREL ALARM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01627044677. Het bedrijf VAREL ALARM bevindt zich op het adres: Genkersteenweg 1,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAREL ALARM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAREL ALARM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAREL ALARM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAREL ALARM, openstaande posities, locatie van VAREL ALARM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAREL ALARM is a company, that was registered 2007 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is VAREL ALARM, company assigned to the tax number BE01627044677. The company VAREL ALARM is located at the address: Genkersteenweg 1,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAREL ALARM were not found.
The main activity of VAREL ALARM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAREL ALARM is not available. You also can look at reviews of VAREL ALARM, open positions, location of VAREL ALARM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAREL ALARM, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAREL ALARM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAREL ALARM, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAREL ALARM, employees, financial statistics.