VITRERIE CLERENS SPRL

Contactgegevens VITRERIE CLERENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITRERIE CLERENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITRERIE CLERENS SPRL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 512,1180, België

Telefoon (phone): 02 344 24 75 02 344 24 75

Fax (fax): 02 347 22 41 02 347 22 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITRERIE CLERENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITRERIE CLERENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITRERIE CLERENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITRERIE CLERENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITRERIE CLERENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITRERIE CLERENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITRERIE CLERENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITRERIE CLERENS SPRL
Products information VITRERIE CLERENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04870483398
Ondernemingsnummer: 7907928466
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VITRERIE CLERENS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITRERIE CLERENS SPRL
(Get full report from official database of BE for VITRERIE CLERENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITRERIE CLERENS SPRL
Addition kinds of activities for VITRERIE CLERENS SPRL

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder

Werken bij VITRERIE CLERENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITRERIE CLERENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITRERIE CLERENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITRERIE CLERENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van VITRERIE CLERENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of VITRERIE CLERENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITRERIE CLERENS SPRL. Laat een reactie achter voor VITRERIE CLERENS SPRL. VITRERIE CLERENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITRERIE CLERENS SPRL. Leave a respond for VITRERIE CLERENS SPRL. VITRERIE CLERENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITRERIE CLERENS SPRL op de google maps. Adres en contacten VITRERIE CLERENS SPRL
Location of VITRERIE CLERENS SPRL on the google maps. Address and contacts of VITRERIE CLERENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come VITRERIE CLERENS SPRL VITRERIE CLERENS SPRL: Car Wash In Town Center SA | Altruy Décoration | Vanrobaeys NV | Buro Services Bastogne SPRL | De Ryck A

Other related companies as VITRERIE CLERENS SPRL: Car Wash In Town Center SA | Altruy Décoration | Vanrobaeys NV | Buro Services Bastogne SPRL | De Ryck A

VITRERIE CLERENS SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is VITRERIE CLERENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870483398. Het bedrijf VITRERIE CLERENS SPRL bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 512,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VITRERIE CLERENS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITRERIE CLERENS SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITRERIE CLERENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITRERIE CLERENS SPRL, openstaande posities, locatie van VITRERIE CLERENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VITRERIE CLERENS SPRL is a company, that was registered 2011 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is VITRERIE CLERENS SPRL, company assigned to the tax number BE04870483398. The company VITRERIE CLERENS SPRL is located at the address: Alsembergsesteenweg 512,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VITRERIE CLERENS SPRL were not found.
The main activity of VITRERIE CLERENS SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VITRERIE CLERENS SPRL is not available. You also can look at reviews of VITRERIE CLERENS SPRL, open positions, location of VITRERIE CLERENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITRERIE CLERENS SPRL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITRERIE CLERENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITRERIE CLERENS SPRL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITRERIE CLERENS SPRL, employees, financial statistics.