LVB CONSULTING GCV

Contactgegevens LVB CONSULTING GCV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LVB CONSULTING GCV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LVB CONSULTING GCV

Regio (region): Waregem B 8790 - BE, België

Adres (address): Felix Verhaeghestraat 8, België

Telefoon (phone): 32-56-606419 32-56-606419

Fax (fax): +32 (60) 588-95-98 +32 (60) 588-95-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LVB CONSULTING GCV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LVB CONSULTING GCV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LVB CONSULTING GCV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LVB CONSULTING GCV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LVB CONSULTING GCV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LVB CONSULTING GCV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LVB CONSULTING GCV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LVB CONSULTING GCV
Products information LVB CONSULTING GCV

BTW identificatienummer (tax): BE06101226806
Ondernemingsnummer: 4736450195
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LVB CONSULTING GCV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LVB CONSULTING GCV
(Get full report from official database of BE for LVB CONSULTING GCV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LVB CONSULTING GCV
Addition kinds of activities for LVB CONSULTING GCV

953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij LVB CONSULTING GCV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LVB CONSULTING GCV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LVB CONSULTING GCV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LVB CONSULTING GCV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van LVB CONSULTING GCV in sociale netwerken
Look for responds of LVB CONSULTING GCV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LVB CONSULTING GCV. Laat een reactie achter voor LVB CONSULTING GCV. LVB CONSULTING GCV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LVB CONSULTING GCV. Leave a respond for LVB CONSULTING GCV. LVB CONSULTING GCV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LVB CONSULTING GCV op de google maps. Adres en contacten LVB CONSULTING GCV
Location of LVB CONSULTING GCV on the google maps. Address and contacts of LVB CONSULTING GCV

Andere gerelateerde bedrijven als come LVB CONSULTING GCV LVB CONSULTING GCV: WB Management | Medis Belgium SC | Brussels Golf Club | FEYS-PATTYN/AKF | Massant sa

Other related companies as LVB CONSULTING GCV: WB Management | Medis Belgium SC | Brussels Golf Club | FEYS-PATTYN/AKF | Massant sa

LVB CONSULTING GCV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Waregem B 8790 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LVB CONSULTING GCV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06101226806. Het bedrijf LVB CONSULTING GCV bevindt zich op het adres: Felix Verhaeghestraat 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LVB CONSULTING GCV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LVB CONSULTING GCV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LVB CONSULTING GCV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LVB CONSULTING GCV, openstaande posities, locatie van LVB CONSULTING GCV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LVB CONSULTING GCV is a company, that was registered 1997 in Waregem B 8790 - BE region, Belgium. Full name of company is LVB CONSULTING GCV, company assigned to the tax number BE06101226806. The company LVB CONSULTING GCV is located at the address: Felix Verhaeghestraat 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LVB CONSULTING GCV were not found.
The main activity of LVB CONSULTING GCV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LVB CONSULTING GCV is not available. You also can look at reviews of LVB CONSULTING GCV, open positions, location of LVB CONSULTING GCV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LVB CONSULTING GCV, Waregem B 8790 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LVB CONSULTING GCV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LVB CONSULTING GCV, Waregem B 8790 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LVB CONSULTING GCV, employees, financial statistics.