VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP
Private companiesTransportation Equipment • VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP

Contactgegevens VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Sint-Michielslaan 125,1040, België

Telefoon (phone): 02 733 11 44 02 733 11 44

Fax (fax): +32 (61) 885-15-37 +32 (61) 885-15-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP
Products information VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP

BTW identificatienummer (tax): BE08352050781
Ondernemingsnummer: 2639984130
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP
(Get full report from official database of BE for VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP
Addition kinds of activities for VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus

Werken bij VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

 • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

 • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

 • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

  Type: Vaste Job

  Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

  Regio: SOIGNIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

  Type: Flexijob

  De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

 • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

 • Onderhoud en verpakking (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Flexijob

  Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP in sociale netwerken
Look for responds of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. Laat een reactie achter voor VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. Leave a respond for VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP. VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP op de google maps. Adres en contacten VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP
Location of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP on the google maps. Address and contacts of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP

Andere gerelateerde bedrijven als come VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: Belleflamme-Brasseur | Martens Knaepen Co-M.K.C. NV | Bullman chez SCA Providence 17 Gestion | Het verzet bvba | Watco N.V.

Other related companies as VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP: Belleflamme-Brasseur | Martens Knaepen Co-M.K.C. NV | Bullman chez SCA Providence 17 Gestion | Het verzet bvba | Watco N.V.

VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352050781. Het bedrijf VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP bevindt zich op het adres: Sint-Michielslaan 125,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 886,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, openstaande posities, locatie van VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is a company, that was registered 2005 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, company assigned to the tax number BE08352050781. The company VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is located at the address: Sint-Michielslaan 125,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 886,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP were not found.
The main activity of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP is not available. You also can look at reviews of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, open positions, location of VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAG SECURITY SYST-ALARM GROUP, employees, financial statistics.