Watco N.V.

Contactgegevens Watco N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Watco N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Watco N.V.

Regio (region): Brussels Br 1180 - BE, België

Adres (address): Rue gatti de gamond 254, België

Telefoon (phone): +32 14 622 828 +32 14 622 828

Fax (fax): +32 14 614 147 +32 14 614 147

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Watco N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Watco N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Watco N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Watco N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Watco N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Watco N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Watco N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Watco N.V.
Products information Watco N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07097137451
Ondernemingsnummer: 7307800292
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Watco N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Watco N.V.
(Get full report from official database of BE for Watco N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Watco N.V.
Addition kinds of activities for Watco N.V.

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
33560600. Titanium | Titanium
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij Watco N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Watco N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Watco N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Watco N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Watco N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Watco N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Watco N.V.. Laat een reactie achter voor Watco N.V.. Watco N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Watco N.V.. Leave a respond for Watco N.V.. Watco N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Watco N.V. op de google maps. Adres en contacten Watco N.V.
Location of Watco N.V. on the google maps. Address and contacts of Watco N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Watco N.V. Watco N.V.: Nova Horecawasserij NV | AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA | GROEN-IDEE | Olea S.A. | S3I sprl

Other related companies as Watco N.V.: Nova Horecawasserij NV | AAN. MATRIX-LIFTEN POTIER BVBA | GROEN-IDEE | Olea S.A. | S3I sprl

Watco N.V. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussels Br 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Watco N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097137451. Het bedrijf Watco N.V. bevindt zich op het adres: Rue gatti de gamond 254. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Watco N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Watco N.V. is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Watco N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Watco N.V., openstaande posities, locatie van Watco N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Watco N.V. is a company, that was registered 1989 in Brussels Br 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Watco N.V., company assigned to the tax number BE07097137451. The company Watco N.V. is located at the address: Rue gatti de gamond 254. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Watco N.V. were not found.
The main activity of Watco N.V. is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Watco N.V. is not available. You also can look at reviews of Watco N.V., open positions, location of Watco N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Watco N.V., Brussels Br 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Watco N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Watco N.V., Brussels Br 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Watco N.V., employees, financial statistics.