Belleflamme-Brasseur

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Belleflamme-Brasseur
Private companiesTransportation Equipment • Belleflamme-Brasseur

Contactgegevens Belleflamme-Brasseur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belleflamme-Brasseur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belleflamme-Brasseur

Regio (region): Couvin (Mariembourg), België

Adres (address): Rue de l'Adoption 61,5660, België

Telefoon (phone): 060 31 14 37 060 31 14 37

Fax (fax): 060 31 28 43 060 31 28 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belleflamme-Brasseur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belleflamme-Brasseur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belleflamme-Brasseur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belleflamme-Brasseur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belleflamme-Brasseur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belleflamme-Brasseur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belleflamme-Brasseur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belleflamme-Brasseur
Products information Belleflamme-Brasseur

BTW identificatienummer (tax): BE06654113769
Ondernemingsnummer: 4257720947
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Belleflamme-Brasseur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belleflamme-Brasseur
(Get full report from official database of BE for Belleflamme-Brasseur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belleflamme-Brasseur
Addition kinds of activities for Belleflamme-Brasseur

504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
01720000. druiven | Grapes
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
20820000. Malt dranken | Malt beverages
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij Belleflamme-Brasseur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belleflamme-Brasseur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belleflamme-Brasseur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belleflamme-Brasseur. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van Belleflamme-Brasseur in sociale netwerken
Look for responds of Belleflamme-Brasseur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belleflamme-Brasseur. Laat een reactie achter voor Belleflamme-Brasseur. Belleflamme-Brasseur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belleflamme-Brasseur. Leave a respond for Belleflamme-Brasseur. Belleflamme-Brasseur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belleflamme-Brasseur op de google maps. Adres en contacten Belleflamme-Brasseur
Location of Belleflamme-Brasseur on the google maps. Address and contacts of Belleflamme-Brasseur

Andere gerelateerde bedrijven als come Belleflamme-Brasseur Belleflamme-Brasseur: Van Brabant BVBA | IC Imtech | INDOLA NV | F-IT Consult International | Ets Bonhomme S.C.R.L.

Other related companies as Belleflamme-Brasseur: Van Brabant BVBA | IC Imtech | INDOLA NV | F-IT Consult International | Ets Bonhomme S.C.R.L.

Belleflamme-Brasseur is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Couvin (Mariembourg), België. De volledige naam van het bedrijf is Belleflamme-Brasseur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06654113769. Het bedrijf Belleflamme-Brasseur bevindt zich op het adres: Rue de l'Adoption 61,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Belleflamme-Brasseur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belleflamme-Brasseur is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belleflamme-Brasseur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belleflamme-Brasseur, openstaande posities, locatie van Belleflamme-Brasseur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belleflamme-Brasseur is a company, that was registered 1990 in Couvin (Mariembourg) region, Belgium. Full name of company is Belleflamme-Brasseur, company assigned to the tax number BE06654113769. The company Belleflamme-Brasseur is located at the address: Rue de l'Adoption 61,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Belleflamme-Brasseur were not found.
The main activity of Belleflamme-Brasseur is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belleflamme-Brasseur is not available. You also can look at reviews of Belleflamme-Brasseur, open positions, location of Belleflamme-Brasseur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belleflamme-Brasseur, Couvin (Mariembourg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belleflamme-Brasseur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belleflamme-Brasseur, Couvin (Mariembourg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belleflamme-Brasseur, employees, financial statistics.