SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA

Contactgegevens SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Paapsemlaan 18G,1070, België

Telefoon (phone): 02 558 13 00; 02 588 13 00 02 558 13 00; 02 588 13 00

Fax (fax): 02 520 37 10 02 520 37 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA
Products information SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02979461669
Ondernemingsnummer: 2047546386
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA
(Get full report from official database of BE for SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA
Addition kinds of activities for SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA

721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
20630000. Bietensuiker | Beet sugar
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
36790106. Passieve repeaters | Passive repeaters
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers

Werken bij SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. Looking for open vacancies in other companies

 • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

 • Handlanger bouw. (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

 • Kaaioperator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

 • Wever (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • Vloerder (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

 • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

  Type: Vaste Job

  Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

  Type: Vaste Job

  Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

 • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

  Type: Vaste Job

  Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

 • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA in sociale netwerken
Look for responds of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. Laat een reactie achter voor SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. Leave a respond for SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA. SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA op de google maps. Adres en contacten SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA
Location of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA on the google maps. Address and contacts of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: Atlanta VZW | Bouwcenter Van den Broeck | KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE | Varosan BVBA | Mig 149

Other related companies as SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA: Atlanta VZW | Bouwcenter Van den Broeck | KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE | Varosan BVBA | Mig 149

SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02979461669. Het bedrijf SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA bevindt zich op het adres: Paapsemlaan 18G,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, openstaande posities, locatie van SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is a company, that was registered 2001 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, company assigned to the tax number BE02979461669. The company SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is located at the address: Paapsemlaan 18G,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 624,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA were not found.
The main activity of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA is not available. You also can look at reviews of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, open positions, location of SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIEMENS BUILDING TECHNOLOGIES SA, employees, financial statistics.