KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE

Contactgegevens KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Leopold III-laan 1,8400, België

Telefoon (phone): 059 80 52 64; 059 80 57 82; 059 70 77 50 059 80 52 64; 059 80 57 82; 059 70 77 50

Fax (fax): 059 51 61 31 059 51 61 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE
Products information KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE06467620849
Ondernemingsnummer: 7007873535
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE
Addition kinds of activities for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
701104. Inns | Inns
20790103. Margarine, inclusief imitatie | Margarine, including imitation
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. Laat een reactie achter voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. Leave a respond for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE. KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE
Location of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: BORGINJON E | Arop vzw Beschermde Werkplaats | De Horne BVBA | M.D.I. | Engels H (Studiebureel)

Other related companies as KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE: BORGINJON E | Arop vzw Beschermde Werkplaats | De Horne BVBA | M.D.I. | Engels H (Studiebureel)

KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06467620849. Het bedrijf KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE bevindt zich op het adres: Leopold III-laan 1,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, openstaande posities, locatie van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is a company, that was registered 2018 in Oostende region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, company assigned to the tax number BE06467620849. The company KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is located at the address: Leopold III-laan 1,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE were not found.
The main activity of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, open positions, location of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM 1 OOSTENDE, employees, financial statistics.