Mig 149

Contactgegevens Mig 149: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mig 149: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mig 149

Regio (region): Sint-Lambrechts-Woluwe, 1200 - BE, België

Adres (address): Avenue Tombu 4, België

Telefoon (phone): 32 2 7759240 32 2 7759240

Fax (fax): +32 (87) 695-50-95 +32 (87) 695-50-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mig 149: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mig 149"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mig 149"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mig 149, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mig 149. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mig 149, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mig 149. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mig 149
Products information Mig 149

BTW identificatienummer (tax): BE06064422607
Ondernemingsnummer: 9878601074
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Mig 149 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mig 149
(Get full report from official database of BE for Mig 149)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mig 149
Addition kinds of activities for Mig 149

511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers

Werken bij Mig 149: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mig 149: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mig 149. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mig 149. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Mig 149 in sociale netwerken
Look for responds of Mig 149 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mig 149. Laat een reactie achter voor Mig 149. Mig 149 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mig 149. Leave a respond for Mig 149. Mig 149 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mig 149 op de google maps. Adres en contacten Mig 149
Location of Mig 149 on the google maps. Address and contacts of Mig 149

Andere gerelateerde bedrijven als come Mig 149 Mig 149: Entreprises Audin | A.C.R. SPRL | Soferli SA | ABB S.A. | LIONEL, HERMANS

Other related companies as Mig 149: Entreprises Audin | A.C.R. SPRL | Soferli SA | ABB S.A. | LIONEL, HERMANS

Mig 149 is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Sint-Lambrechts-Woluwe, 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mig 149, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06064422607. Het bedrijf Mig 149 bevindt zich op het adres: Avenue Tombu 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Mig 149 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mig 149 is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mig 149 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mig 149, openstaande posities, locatie van Mig 149 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mig 149 is a company, that was registered 1989 in Sint-Lambrechts-Woluwe, 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Mig 149, company assigned to the tax number BE06064422607. The company Mig 149 is located at the address: Avenue Tombu 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Mig 149 were not found.
The main activity of Mig 149 is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mig 149 is not available. You also can look at reviews of Mig 149, open positions, location of Mig 149 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mig 149, Sint-Lambrechts-Woluwe, 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mig 149, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mig 149, Sint-Lambrechts-Woluwe, 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mig 149, employees, financial statistics.