Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS

Contactgegevens Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Paapsemlaan 18G,1070, België

Telefoon (phone): 02 558 13 00 02 558 13 00

Fax (fax): 02 520 37 10 02 520 37 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS
Products information Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE02277984619
Ondernemingsnummer: 3338989257
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS
Addition kinds of activities for Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS

328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
24310101. Deurkozijnen, hout | Door frames, wood
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
49119907. Fossiele brandstof elektrische stroomgeneratie | Fossil fuel electric power generation
50940203. trofeeën | Trophies
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

 • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

 • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

 • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Laat een reactie achter voor Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Leave a respond for Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS. Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS
Location of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: Glime (Ateliers) | Interstate BVBA | Belgofond S.A. | Johan Remmery B.V.B.A. | Vanderjeugt BVBA

Other related companies as Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS: Glime (Ateliers) | Interstate BVBA | Belgofond S.A. | Johan Remmery B.V.B.A. | Vanderjeugt BVBA

Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02277984619. Het bedrijf Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS bevindt zich op het adres: Paapsemlaan 18G,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, openstaande posities, locatie van Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is a company, that was registered 2011 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, company assigned to the tax number BE02277984619. The company Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is located at the address: Paapsemlaan 18G,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS were not found.
The main activity of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, open positions, location of Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Siemens Building Technologies nv-sa SECURITY SYSTEMS, employees, financial statistics.