Johan Remmery B.V.B.A.

Contactgegevens Johan Remmery B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Johan Remmery B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Johan Remmery B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Brugsesteenweg 12, B-8740 Pittem, België

Telefoon (phone): (051) 488598 (051) 488598

Fax (fax): (051) 486803 (051) 486803

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Johan Remmery B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Johan Remmery B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Johan Remmery B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Johan Remmery B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Johan Remmery B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Johan Remmery B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Johan Remmery B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Johan Remmery B.V.B.A.
Products information Johan Remmery B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Johan Remmery B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Johan Remmery B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Johan Remmery B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Johan Remmery B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Johan Remmery B.V.B.A.

502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
14990602. Veenbouw | Peat mining
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
34440509. Machinewachten, plaatmetaal | Machine guards, sheet metal
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format

Werken bij Johan Remmery B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Johan Remmery B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Johan Remmery B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Johan Remmery B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Johan Remmery B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Johan Remmery B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Johan Remmery B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Johan Remmery B.V.B.A.. Johan Remmery B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Johan Remmery B.V.B.A.. Leave a respond for Johan Remmery B.V.B.A.. Johan Remmery B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Johan Remmery B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Johan Remmery B.V.B.A.
Location of Johan Remmery B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Johan Remmery B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Johan Remmery B.V.B.A. Johan Remmery B.V.B.A.: MICHAUX SECONDE BRASSERIE | Western Chemical Company | Huyghe Brouwerij N.V. | Buro Modern S.A. | De Beuke D., Leers P. & C° BVBA

Other related companies as Johan Remmery B.V.B.A.: MICHAUX SECONDE BRASSERIE | Western Chemical Company | Huyghe Brouwerij N.V. | Buro Modern S.A. | De Beuke D., Leers P. & C° BVBA

Johan Remmery B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Johan Remmery B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf Johan Remmery B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 12, B-8740 Pittem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Johan Remmery B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Johan Remmery B.V.B.A. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Johan Remmery B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Johan Remmery B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Johan Remmery B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Johan Remmery B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Johan Remmery B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03668579101. The company Johan Remmery B.V.B.A. is located at the address: Brugsesteenweg 12, B-8740 Pittem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Johan Remmery B.V.B.A. were not found.
The main activity of Johan Remmery B.V.B.A. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Johan Remmery B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Johan Remmery B.V.B.A., open positions, location of Johan Remmery B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Johan Remmery B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Johan Remmery B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Johan Remmery B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Johan Remmery B.V.B.A., employees, financial statistics.