Vanderjeugt BVBA

Contactgegevens Vanderjeugt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderjeugt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderjeugt BVBA

Regio (region): Ieper (Boezinge), België

Adres (address): Diksmuidseweg 491,8904, België

Telefoon (phone): 057 42 20 16 057 42 20 16

Fax (fax): 057 42 38 22 057 42 38 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderjeugt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderjeugt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderjeugt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderjeugt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderjeugt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderjeugt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderjeugt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderjeugt BVBA
Products information Vanderjeugt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05104492187
Ondernemingsnummer: 6511566162
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanderjeugt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderjeugt BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanderjeugt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderjeugt BVBA
Addition kinds of activities for Vanderjeugt BVBA

231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
26760200. Vrouwelijke hygiëne papierproducten | Feminine hygiene paper products
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
36250102. Motorcentra | Motor control centers
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec

Werken bij Vanderjeugt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderjeugt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderjeugt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderjeugt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van Vanderjeugt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanderjeugt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderjeugt BVBA. Laat een reactie achter voor Vanderjeugt BVBA. Vanderjeugt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderjeugt BVBA. Leave a respond for Vanderjeugt BVBA. Vanderjeugt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderjeugt BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanderjeugt BVBA
Location of Vanderjeugt BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanderjeugt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderjeugt BVBA Vanderjeugt BVBA: EUROSMART | Dhaenens M | Lasne Consult | Lock-Tile Belgium NV | Symaco

Other related companies as Vanderjeugt BVBA: EUROSMART | Dhaenens M | Lasne Consult | Lock-Tile Belgium NV | Symaco

Vanderjeugt BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Ieper (Boezinge), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderjeugt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05104492187. Het bedrijf Vanderjeugt BVBA bevindt zich op het adres: Diksmuidseweg 491,8904. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanderjeugt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderjeugt BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderjeugt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderjeugt BVBA, openstaande posities, locatie van Vanderjeugt BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderjeugt BVBA is a company, that was registered 2007 in Ieper (Boezinge) region, Belgium. Full name of company is Vanderjeugt BVBA, company assigned to the tax number BE05104492187. The company Vanderjeugt BVBA is located at the address: Diksmuidseweg 491,8904. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanderjeugt BVBA were not found.
The main activity of Vanderjeugt BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderjeugt BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanderjeugt BVBA, open positions, location of Vanderjeugt BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderjeugt BVBA, Ieper (Boezinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderjeugt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderjeugt BVBA, Ieper (Boezinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderjeugt BVBA, employees, financial statistics.