EUROPE PRODUCTIONS

Contactgegevens EUROPE PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPE PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPE PRODUCTIONS

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Rogierlaan 389,1030, België

Telefoon (phone): 02 735 40 27 02 735 40 27

Fax (fax): 02 732 75 45 02 732 75 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPE PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPE PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPE PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPE PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPE PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPE PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPE PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPE PRODUCTIONS
Products information EUROPE PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03352172851
Ondernemingsnummer: 6996063232
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in EUROPE PRODUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPE PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for EUROPE PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPE PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for EUROPE PRODUCTIONS

161101. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
30691005. Mallets, rubber | Mallets, rubber
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij EUROPE PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPE PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPE PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPE PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van EUROPE PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of EUROPE PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPE PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor EUROPE PRODUCTIONS. EUROPE PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPE PRODUCTIONS. Leave a respond for EUROPE PRODUCTIONS. EUROPE PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPE PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten EUROPE PRODUCTIONS
Location of EUROPE PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of EUROPE PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPE PRODUCTIONS EUROPE PRODUCTIONS: DE VIC-UW FOTOGRAAF BVBA | Italy Meubles | Van Renterghem Reizen | Jos Maris B.V.B.A. | STE-Formations Informatiques

Other related companies as EUROPE PRODUCTIONS: DE VIC-UW FOTOGRAAF BVBA | Italy Meubles | Van Renterghem Reizen | Jos Maris B.V.B.A. | STE-Formations Informatiques

EUROPE PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPE PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03352172851. Het bedrijf EUROPE PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: Rogierlaan 389,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EUROPE PRODUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPE PRODUCTIONS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPE PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPE PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van EUROPE PRODUCTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPE PRODUCTIONS is a company, that was registered 2012 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is EUROPE PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE03352172851. The company EUROPE PRODUCTIONS is located at the address: Rogierlaan 389,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EUROPE PRODUCTIONS were not found.
The main activity of EUROPE PRODUCTIONS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPE PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of EUROPE PRODUCTIONS, open positions, location of EUROPE PRODUCTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPE PRODUCTIONS, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPE PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPE PRODUCTIONS, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPE PRODUCTIONS, employees, financial statistics.