Van Renterghem Reizen

Contactgegevens Van Renterghem Reizen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Renterghem Reizen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Renterghem Reizen

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Sint-Amandsstraat 5,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 25 16; 050 33 98 30 050 33 25 16; 050 33 98 30

Fax (fax): 050 33 98 30 050 33 98 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Renterghem Reizen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Renterghem Reizen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Renterghem Reizen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Renterghem Reizen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Renterghem Reizen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Renterghem Reizen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Renterghem Reizen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Renterghem Reizen
Products information Van Renterghem Reizen

BTW identificatienummer (tax): BE07649200439
Ondernemingsnummer: 2175537109
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Renterghem Reizen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Renterghem Reizen
(Get full report from official database of BE for Van Renterghem Reizen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Renterghem Reizen
Addition kinds of activities for Van Renterghem Reizen

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
32950109. Talk, gemalen of anderszins behandeld | Talc, ground or otherwise treated
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals

Werken bij Van Renterghem Reizen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Renterghem Reizen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Renterghem Reizen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Renterghem Reizen. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Van Renterghem Reizen in sociale netwerken
Look for responds of Van Renterghem Reizen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Renterghem Reizen. Laat een reactie achter voor Van Renterghem Reizen. Van Renterghem Reizen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Renterghem Reizen. Leave a respond for Van Renterghem Reizen. Van Renterghem Reizen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Renterghem Reizen op de google maps. Adres en contacten Van Renterghem Reizen
Location of Van Renterghem Reizen on the google maps. Address and contacts of Van Renterghem Reizen

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Renterghem Reizen Van Renterghem Reizen: Cris Lam SPRL | Digitimpress | Ceustermans B | G+D Studiegroep Dirk Bontinck C.V.B.A. | Simbios bvba

Other related companies as Van Renterghem Reizen: Cris Lam SPRL | Digitimpress | Ceustermans B | G+D Studiegroep Dirk Bontinck C.V.B.A. | Simbios bvba

Van Renterghem Reizen is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Renterghem Reizen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07649200439. Het bedrijf Van Renterghem Reizen bevindt zich op het adres: Sint-Amandsstraat 5,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Renterghem Reizen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Renterghem Reizen is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Renterghem Reizen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Renterghem Reizen, openstaande posities, locatie van Van Renterghem Reizen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Renterghem Reizen is a company, that was registered 2016 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Van Renterghem Reizen, company assigned to the tax number BE07649200439. The company Van Renterghem Reizen is located at the address: Sint-Amandsstraat 5,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Renterghem Reizen were not found.
The main activity of Van Renterghem Reizen is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Renterghem Reizen is not available. You also can look at reviews of Van Renterghem Reizen, open positions, location of Van Renterghem Reizen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Renterghem Reizen, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Renterghem Reizen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Renterghem Reizen, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Renterghem Reizen, employees, financial statistics.