STE-Formations Informatiques

Contactgegevens STE-Formations Informatiques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STE-Formations Informatiques: address, phone, fax, email, website, opening hours

STE-Formations Informatiques

Regio (region): 4000 - Lige - Belgium, België

Adres (address): Rue A. Stevard 2 - Btiment C1, België

Telefoon (phone): 3243669055 3243669055

Fax (fax): 3243669059 3243669059

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STE-Formations Informatiques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STE-Formations Informatiques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STE-Formations Informatiques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STE-Formations Informatiques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STE-Formations Informatiques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STE-Formations Informatiques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STE-Formations Informatiques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STE-Formations Informatiques
Products information STE-Formations Informatiques

BTW identificatienummer (tax): BE06688995361
Ondernemingsnummer: 9257324218
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STE-Formations Informatiques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STE-Formations Informatiques
(Get full report from official database of BE for STE-Formations Informatiques)

Aanvulling soorten activiteiten voor STE-Formations Informatiques
Addition kinds of activities for STE-Formations Informatiques

5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
29110204. Kerosine | Kerosene
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
51120405. Levering van de laserprinter | Laser printer supplies
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij STE-Formations Informatiques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STE-Formations Informatiques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STE-Formations Informatiques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STE-Formations Informatiques. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van STE-Formations Informatiques in sociale netwerken
Look for responds of STE-Formations Informatiques in social networks

Lees alle opmerkingen voor STE-Formations Informatiques. Laat een reactie achter voor STE-Formations Informatiques. STE-Formations Informatiques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STE-Formations Informatiques. Leave a respond for STE-Formations Informatiques. STE-Formations Informatiques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STE-Formations Informatiques op de google maps. Adres en contacten STE-Formations Informatiques
Location of STE-Formations Informatiques on the google maps. Address and contacts of STE-Formations Informatiques

Andere gerelateerde bedrijven als come STE-Formations Informatiques STE-Formations Informatiques: Oktopus SA | Groscons Associates | Julien Faelli | Plant Location International | Van den Ackerveken Peter

Other related companies as STE-Formations Informatiques: Oktopus SA | Groscons Associates | Julien Faelli | Plant Location International | Van den Ackerveken Peter

STE-Formations Informatiques is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio 4000 - Lige - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is STE-Formations Informatiques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06688995361. Het bedrijf STE-Formations Informatiques bevindt zich op het adres: Rue A. Stevard 2 - Btiment C1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STE-Formations Informatiques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STE-Formations Informatiques is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STE-Formations Informatiques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STE-Formations Informatiques, openstaande posities, locatie van STE-Formations Informatiques op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STE-Formations Informatiques is a company, that was registered 2001 in 4000 - Lige - Belgium region, Belgium. Full name of company is STE-Formations Informatiques, company assigned to the tax number BE06688995361. The company STE-Formations Informatiques is located at the address: Rue A. Stevard 2 - Btiment C1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STE-Formations Informatiques were not found.
The main activity of STE-Formations Informatiques is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STE-Formations Informatiques is not available. You also can look at reviews of STE-Formations Informatiques, open positions, location of STE-Formations Informatiques on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STE-Formations Informatiques, 4000 - Lige - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STE-Formations Informatiques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STE-Formations Informatiques, 4000 - Lige - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STE-Formations Informatiques, employees, financial statistics.