Krea Print Vercauteren

Contactgegevens Krea Print Vercauteren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krea Print Vercauteren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krea Print Vercauteren

Regio (region): Sint-Niklaas (Belsele), België

Adres (address): Watermolenstraat 33,9111, België

Telefoon (phone): 03 777 96 53; 0486 36 80 97 03 777 96 53; 0486 36 80 97

Fax (fax): 03 777 96 53 03 777 96 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krea Print Vercauteren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krea Print Vercauteren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krea Print Vercauteren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krea Print Vercauteren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krea Print Vercauteren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krea Print Vercauteren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krea Print Vercauteren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krea Print Vercauteren
Products information Krea Print Vercauteren

BTW identificatienummer (tax): BE08424560546
Ondernemingsnummer: 7150970458
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Krea Print Vercauteren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krea Print Vercauteren
(Get full report from official database of BE for Krea Print Vercauteren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krea Print Vercauteren
Addition kinds of activities for Krea Print Vercauteren

5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
24260000. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
72130102. Handdoekvoorziening | Towel supply
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij Krea Print Vercauteren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krea Print Vercauteren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krea Print Vercauteren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krea Print Vercauteren. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van Krea Print Vercauteren in sociale netwerken
Look for responds of Krea Print Vercauteren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krea Print Vercauteren. Laat een reactie achter voor Krea Print Vercauteren. Krea Print Vercauteren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krea Print Vercauteren. Leave a respond for Krea Print Vercauteren. Krea Print Vercauteren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krea Print Vercauteren op de google maps. Adres en contacten Krea Print Vercauteren
Location of Krea Print Vercauteren on the google maps. Address and contacts of Krea Print Vercauteren

Andere gerelateerde bedrijven als come Krea Print Vercauteren Krea Print Vercauteren: Bolckmans Industriebouw | NATONAAL ORKEST VAN BELGIE | Van Volsem-De Ridder | FDK NV | Geert Verstrepen

Other related companies as Krea Print Vercauteren: Bolckmans Industriebouw | NATONAAL ORKEST VAN BELGIE | Van Volsem-De Ridder | FDK NV | Geert Verstrepen

Krea Print Vercauteren is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas (Belsele), België. De volledige naam van het bedrijf is Krea Print Vercauteren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424560546. Het bedrijf Krea Print Vercauteren bevindt zich op het adres: Watermolenstraat 33,9111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Krea Print Vercauteren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krea Print Vercauteren is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krea Print Vercauteren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krea Print Vercauteren, openstaande posities, locatie van Krea Print Vercauteren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Krea Print Vercauteren is a company, that was registered 1990 in Sint-Niklaas (Belsele) region, Belgium. Full name of company is Krea Print Vercauteren, company assigned to the tax number BE08424560546. The company Krea Print Vercauteren is located at the address: Watermolenstraat 33,9111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Krea Print Vercauteren were not found.
The main activity of Krea Print Vercauteren is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Krea Print Vercauteren is not available. You also can look at reviews of Krea Print Vercauteren, open positions, location of Krea Print Vercauteren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krea Print Vercauteren, Sint-Niklaas (Belsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krea Print Vercauteren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krea Print Vercauteren, Sint-Niklaas (Belsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krea Print Vercauteren, employees, financial statistics.